Installeren van de plug-AutoVu™ Free-Flowin - AutoVu™ Free-Flow 9.2.0

AutoVu™ Free-Flow Plugin Handleiding 9.2.0

Product
AutoVu™ Free-Flow
Content type
Handleidingen > Plugin- en extensiehandleidingen
Version
9.2
Release
9.2.0
Language
Nederlands
Last updated
2022-10-14

U moet de plug-in installeren op alle Security Centercomputers die de plug-in moeten draaien (inclusief failover) en op alle cliënten toestellen die gebruikt worden om de AutoVu™ Free-Flowplug-in in te stellen.

Voordat u begint

  • Lees de vrijgave opmerkingen voor bekende problemen, beperkingen, en andere belangrijke informatie over deze vrijgave.
  • Installeer compatibele versies van Security Centeren Pay-by-Plate Syncop alle machines die de plug-in zullen gebruiken. Voor meer informatie, zie Compatibiliteit van het product voor de.AutoVu™ Free-Flow plugin9.2.0.
  • Zorg ervoor dat uw Security Centerlicentie een geldig certificaat heeft voor de AutoVu™ Free-Flowplug-in.

    Het licentienummer staat in de product-vrijgave e-mail die de Genetec Inc.Product Manager gestuurd heeft. Deze e-mail bevat ook links naar het plug-in download pakket en andere licentie informatie.

  • InSecurity Center configureert u de AutoVu™ Free-Flowoplossing met de vereiste vergunningen, vergunningsbeperkingen, parkeerregels, en parkeerzones. Voor meer informatie over het configureren van de AutoVu™ Free-Flowoplossing Security Centerin, ../SC/C_SC_AboutParkingManagement.htmlzie.

Procedure

Om cloud services in te schakelen voor uw account:

  1. Om toegang te krijgen tot de AutoVu™portal, neemt u contact op met uw AutoVu™vertegenwoordiger en schakelt u cloud services in voor uw account.

Om de AutoVu™ Free-Flowplug-in te installeren:

  1. Download het AutoVu™ Free-Flowpakket van de pagina GTAP Product Downloads.
  2. Dubbelklik op het setup.exe bestand, en volg de installatie-instructies.
  3. Wanneer de installatie is voltooid, klik op Voltooien om de wizard te sluiten.