Aanpassen hoe tegels worden weergegeven in Security Center - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands
Product
Security Center
Version
5.11

U kunt de inhoud van de canvastegels aanpassen vanuit het dialoogvenster Opties .

Wat u moet weten

De delen van een tegel die verborgen kunnen worden zijn de tijdlijn, on-tile videobediening, tegelwerkbalk en Tegel-ID. Deze tegelinstellingen worden opgeslagen als onderdeel van uw gebruikersprofiel.

Procedure

 1. Klik in de homepage op Opties > Visueel.
 2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Weergave tijdlijn wanneer de tijdlijn in tegels, in live en in afspelen moet worden weergegeven:
  Autom. verbergen
  Toont alleen de tijdlijn als de muisaanwijzer binnen de tegelgrenzen beweegt.
  Altijd
  Toon altijd de tijdlijn.
  Nooit
  Nooit de tijdlijn weergeven.
 3. Als u de video-bedieningselementen op de tegel wilt weergeven wanneer u uw muiscursor in een tegel (afspelen, pauze, enzovoort) plaatst, selecteert u de optie Overlay videobedieningselementen weergeven.
 4. Als u het volledige pad van een entiteit met de entiteitsnaam in de tegelwerkbalk wilt weergeven, selecteert u de optie Namen entiteit weergeven met het volledige pad.
  Het pad van een entiteit is de hiërarchie van gebieden boven die entiteit in de gebiedsweergave. Wanneer het pad te lang is, wordt in plaats daarvan een "*" weergegeven.
  " Kantoor in Montreal / hoofdingang", of " * / * / achteringang".
  OPMERKING: Deze optie is ook van toepassing op alarmen. Wanneer deze optie is geselecteerd, wordt het volledige pad van de entiteit die het alarm heeft geactiveerd, weergegeven in de kolom Bron in de Monitoring-taak en de taak Alarmbewaking.
 5. Om de tegelwerkbalk alleen te tonen wanneer u met uw muiscursor over een tegel beweegt, selecteert u de optie Tegelwerkbalk automatisch verbergen.
  Wanneer deze optie is gewist, wordt de tegelwerkbalk altijd weergegeven.
 6. Als u het ID-nummer van de tegel alleen wilt weergeven wanneer u met de cursor over de tegel beweegt, selecteert u de optie Tegelnummer automatisch verbergen.
  Wanneer deze optie is gewist, wordt altijd de tegel-ID weergegeven.
 7. Klik op Opslaan.

Voorbeeld

Bekijk deze video om meer te leren. Klik op het pictogram Onderschrift (CC) om video-onderschrift in te schakelen in een van de beschikbare talen.