Beperkingen voor Cloudopslag - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands (Nederland)
Product
Security Center
Version
5.11

Cloudopslag kent de volgende bekende beperkingen.

Versie Beschrijving
Geen camerablokkering Camerablokkering is alleen beschikbaar voor videosequenties in lokale opslag. Na de lokale bewaarperiode worden video-archieven in cloudopslag niet beperkt door camerablokkering.
Geen gebeurtenissen en acties Gebeurtenissen en acties worden niet ondersteund voor video-archieven in de cloud. Bladwijzers, aangepaste gebeurtenissen, bewegingsgebeurtenissen en videobescherming zijn niet beschikbaar na de lokale bewaarperiode.
Geen metadatastromen Metadatastromen, inclusief die voor automatische kentekenherkenning (ALPR) en op het lichaam gedragen camera's (BWC), zijn alleen beschikbaar voor video-archieven in lokale opslag. Ze worden verwijderd aan het einde van de lokale bewaartermijn.
Geen beweging zoeken in de cloud Beweging zoeken is alleen beschikbaar voor video-archieven in lokale opslag.
Geen videominiaturen Miniaturen zijn alleen beschikbaar voor video-archieven in lokale opslag. Ze worden verwijderd aan het einde van de lokale bewaartermijn.
Migreer van bestaande Cloud Archieven naar de nieuwe Cloudopslag Migratie van Cloud Archieven naar Cloudopslag wordt momenteel niet ondersteund. Neem voor meer informatie over het migreren van Cloud Archieven naar Cloudopslag contact op met uw lokale verkoopvertegenwoordiger.