Bijhouden van aanwezige kaarthouders in een gebied - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands (Nederland)
Product
Security Center
Version
5.11

Met het rapport Gebiedsaanwezigheid kunt u zien hoeveel kaarthouders en bezoekers er in een geselecteerd gebied aanwezig zijn en hoe lang ze daar al zijn.

Wat u moet weten

Het rapport is alleen accuraat als het geselecteerde gebied volledig beveiligd is, dat wil zeggen, als mensen het gebied niet kunnen binnengaan of verlaten zonder hun kaart te gebruiken. Lezers moeten aan beide zijden van een deur worden geïnstalleerd (geen REX's) en kaarthouders moeten één voor één door de deur gaan (geen tailgating). Hiervoor worden vaak draaihekken gebruikt.

Procedure

 1. Open in de homepage de taak Gebiedsaanwezigheid.
 2. Stel de opvraagfilters voor het rapport in. Kies een of meer van de volgende filters:
  Gebieden
  Selecteer de gebieden die u wilt onderzoeken.
  OPMERKING: U moet een volledig beveiligd gebied selecteren.
  Kaarthouders
  Beperk de zoekopdracht tot specifieke kaarthouders, kaarthoudergroepen of bezoekers.
  Gebruikerspecifieke velden
  Beperk de zoekopdracht tot een vooraf gedefinieerd gebruikerspecifiek veld voor de entiteit. Dit filter wordt alleen weergegeven als voor de entiteit gebruikerspecifieke velden zijn gedefinieerd en als het gebruikerspecifiek veld toen het werd gemaakt of de laatste keer dat het werd geconfigureerd, zichtbaar voor u is gemaakt.
 3. Klik op Rapport genereren.
  De kaarthouders en bezoekers die zich momenteel in het geselecteerde gebied bevinden, worden weergegeven in het rapportpaneel.
 4. Als u de bijbehorende video van een gebeurtenis in een tegel wilt bekijken, dubbelklikt u op het item of sleept u het van het rapportpaneel naar het canvas.
  Als het gebied niet via een tegelplug-in aan een URL of een kaartbestand is gekoppeld, wordt het pictogram van het gebied weergegeven.
 5. Gebruik de gebiedswidget om de gebieden te besturen.