Gebiedsgebeurtenissen onderzoeken - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands
Product
Security Center
Version
5.11

Met het rapport Gebiedsactiviteiten kunt u aan gebieden gerelateerde gebeurtenissen onderzoeken (toegang geweigerd, eerste persoon erin, antipassbackschending, enzovoort).

Procedure

 1. Ga naar de homepage en open de taak Gebiedsactiviteiten.
 2. Stel de opvraagfilters voor het rapport in. Kies een of meer van de volgende filters:
  Gebieden
  Selecteer de gebieden die u wilt onderzoeken.
  Kaarthouders
  Beperk de zoekopdracht tot specifieke kaarthouders, kaarthoudergroepen of bezoekers.
  Gebruikerspecifieke velden
  Beperk de zoekopdracht tot een vooraf gedefinieerd gebruikerspecifiek veld voor de entiteit. Dit filter wordt alleen weergegeven als voor de entiteit gebruikerspecifieke velden zijn gedefinieerd en als het gebruikerspecifiek veld toen het werd gemaakt of de laatste keer dat het werd geconfigureerd, zichtbaar voor u is gemaakt.
  Gebeurtenissen
  Selecteer de gebeurtenissen van belang. De beschikbare gebeurtenistypen zijn afhankelijk van de taak die u gebruikt.
  Gebeurtenistimestamp
  Definieer het tijdbereik voor de query. Het bereik kan worden gedefinieerd voor een specifieke periode of voor globale tijdunits zoals de vorige week of de vorige maand.
 3. Klik op Rapport genereren.
  De gebiedsgebeurtenissen worden weergegeven in het rapportpaneel.
 4. Als u de bijbehorende video van een gebeurtenis in een tegel wilt bekijken, dubbelklikt u op het item of sleept u het van het rapportpaneel naar het canvas.
  Als het gebied niet via een tegelplug-in aan een URL of een kaartbestand is gekoppeld, wordt het pictogram van het gebied weergegeven.
 5. Gebruik de gebiedswidget om de gebieden te besturen.

Voorbeeld

Als u voor een bepaald gebied wilt zien welke activiteit daar heeft plaatsgevonden tijdens het weekend of sinds de laatste keer dat u bent aangemeld, kunt u een specifiek gebied en een periode voor het rapport selecteren. U kunt zoeken naar kritieke gebeurtenissen die in een gebied hebben plaatsgevonden (zoals gebeurtenissen van het type Toegang verleend of Toegang geweigerd: gestolen credential) en vervolgens de video bekijken die aan die gebeurtenis is gekoppeld om te zien wat er in die tijd is gebeurd en bewijs te vinden.