Genetec Patroller™-tijdlijnbesturingselementen voor tracking - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands
Product
Security Center
Version
5.11

Gebruik de taak Patroller-voertuigtracking om op een kaart de route af te spelen die een patrouillevoertuig op een bepaalde datum heeft afgelegd.

Genetec Patroller™-tracking biedt in afspeelmodus de onderstaande tijdlijnbesturingselementen om door de route van het patrouillevoertuig te navigeren en ALPR-gebeurtenissen te vinden.

A Scroll-knoppen Ga naar een andere positie op de tijdlijn zonder de afspeelcursor te verplaatsen.
B Tijdstempel afspelen Geeft de tijd en datum aan van de locatie van de afspeelcursor op de tijdlijn.
C Afspeelcursor. Geeft de huidige locatie aan in de Genetec Patroller™-route. Als u het afspeelkader wilt wijzigen, sleept u de cursor naar de nieuwe positie of klikt u op de tijdlijn.
D Knoppen Terugspoelen/Vooruit Tijdens het afspelen worden links en rechts van de knop Afspelen de knoppen Terugspoelen en Vooruitspoelen weergegeven. Wanneer u op Terugspoelen of Vooruitspoelen klikt, verschijnt een schuifknop voor het regelen van de snelheid. Sleep de schuifregelaar naar rechts om snel vooruit te spoelen (1x, 2x, 4x, 6x, 8x, 10x, 20x, 40x en 100x) of naar links om terug te spoelen (-1x, -4x, 10x, -20x, -40x of - 100x). Wanneer de gewenste snelheid is ingesteld, laat u de muisknop los. Als u wilt terugkeren naar de normale snelheid (1x), klikt u op de knop Afspelen/Pauzeren.
OPMERKING: De kaart wordt niet automatisch gecentreerd als het afspelen niet op normale snelheid wordt uitgevoerd.
E Afspelen/Pauzeren Wisselen tussen afspelen en pauzeren van de route. U kunt ook op de spatiebalk drukken.
F Gebeurtenismarkeringen Lichtrode verticale lijnen op de tijdlijnliniaal geven leesgebeurtenissen aan. Donkerrode verticale lijnen op de tijdlijnliniaal geven treffergebeurtenissen aan. Als u op een gebeurtenismarkering klikt, wordt de weergave in de kaart verplaatst naar de locatie van de gebeurtenis.
G Witte gebieden Witte gebieden op de tijdlijnliniaal geven een Genetec Patroller™-routesequentie aan. Zwarte gebieden geven aan dat gedurende die tijd niemand patrouilleert. Paarse gebieden geven de toekomst aan.
H Besturingselementen voor zoomen Bepaal het gedeelte van de afspeelvolgorde dat op de tijdlijn wordt weergegeven. Zoom in op de tijdlijn om de exacte locatie van een ALPR-evenement te bekijken.
Ga naar specifiek tijdstip Open een browservenster, en ga naar een exacte datum en tijd van de opname.
Slow motion Speel de Genetec Patroller™-route in slow motion af. Rechts van de knop Afspelen/Pauzeren verschijnt een schuifregelaar voor snelheid. Sleep de dubbele-pijlcursor langs de schuifregelaar om de snelheid te wijzigen. Slow motion is beschikbaar in de volgende snelheden: 1/8x, 1/4x, 1/3x, 1/2x en 1x. De standaard afspeelsnelheid is 1/8x.
OPMERKING: Slow motion terugspoelen wordt niet ondersteund.
Afspelen in lus Start de routevolgorde automatisch opnieuw wanneer deze tijdens het afspelen het einde van de reeks bereikt.