Hoe AutoVu™-MLPI werkt - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands
Product
Security Center
Version
5.11

Mobiele nummerplaatinventaris (MLPI) is de Genetec Patroller™ software-installatie die geconfigureerd is voor het verzamelen van kentekenplaten en andere voertuiginformatie voor het creëren en onderhouden van een kentekenplaatinventaris voor een groot parkeerterrein of parkeergarage.

Het AutoVu™ MLPI-proces werkt als volgt:
  • Een parkeerinrichting is gemaakt in Config Tool. De parkeerinrichting beschrijft de lay-out van het parkeerterrein in sectoren en rijen.
  • Genetec Patroller™-routes zijn gekoppeld aan sectoren en rijen die in de parkeerinrichting zijn geconfigureerd. De sector en rij van een kentekenplaatlezing toont de locatie van het voertuig in de parkeerinrichting.
  • AutoVu MLPI Genetec Patroller™ (of een draagbaar apparaat dat is goedgekeurd door Genetec Inc.) verzamelt kentekenlezingen in de parkeerinrichting en voert vervolgens een offload van de gegevens uit naar Security Center.
    OPMERKING: Lezingen van draagbare apparaten worden geïmporteerd in de ALPR Manager-database met behulp van de XML-importmodule. Hiervoor wordt in de lijst een enkele Ghost Patroller met de naam XML-import weergegeven. Alle lezingen worden in dezelfde Ghost-patroller geïmporteerd, ongeacht het aantal draagbare apparaten.
  • Security Center controleert de map Offload op nieuwe MLPI-gegevens.
  • Het pictogram Inventaris () in Security Desk geeft aan wanneer er nieuwe gegevens zijn die aan een inventaris kunnen worden toegevoegd.