Hoe toegangsgebeurtenissen in tegels worden weergegeven - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands (Nederland)
Product
Security Center
Version
5.11

Een toegangsgebeurtenis (Toegang verleend of Toegang geweigerd, enz.) is iedere gebeurtenis waarbij een toegangspunt betrokken is. Wanneer een toegangsgebeurtenis plaatsvindt op een entiteit die u bewaakt, wordt informatie over de gebeurtenis in een videotegel in de Monitoring taak weergegeven.

De volgende afbeelding is een voorbeeld van een Toegang geweigerd gebeurtenis die zich heeft voorgedaan. De gebeurtenisbeschrijving wordt weergegeven bovenaan de tegel als een gekleurde overlay. Aanvullende informatie, zoals de tijdstempel van de gebeurtenis en de naam van de kaarthouder wordt weergegeven wanneer u de cursor over de gekleurde overlay plaatst. Ook kunt u de kaarthouder foto uitvouwen door de cursor over de foto te plaatsen. Dit kan nuttig zijn bij het vergelijken van de kaarthouder foto en het gezicht die u in de video ziet.

Hoe antipassback werkt

Een antipassback overtreding treedt op wanneer een kaarthouder een gebied betreedt dat hij nooit heeft verlaten, of wanneer hij een gebied betreedt dat hij nooit heeft verlaten. Dit kan gebeuren wanneer een geautoriseerde kaarthouder een deur ontgrendelt, en tijdens het betreden, zijn kaart teruggeeft en aan iemand anders geeft.

De Security Center beheerder kan het systeem configureren om toegang voor die kaarthouder te weigeren. Wanneer dit gebeurt, moet u op de knop Antipassback overtreding vergeven () drukken om de kaarthouder binnen te laten of eruit te laten.