Instellingen configureren voor het exporteren van video - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands
Product
Security Center
Version
5.11

Voor het exporteren van video in Security Desk, moet u kiezen waar u de geëxporteerde videobestanden opslaat en moet u de instellingen voor elk exportformaat configureren.

Wat u moet weten

Wanneer u een G64x-video exporteert, kan het systeem ook aanvullende bestandinformatie zoals cameranaam, datum van aanmaak, camera coördinaten toevoegen, die nuttig kunnen zijn bij onderzoek. U kunt extra bestandsinformatie bekijken door met de rechtermuisknop op een bestand in de Kluis te klikken en Eigenschappen tonen te selecteren.
OPMERKING: Het systeem bevat deze extra bestandsinformatie alleen als een beheerder de functie inschakelt in uw gebruikersinstellingen.
BELANGRIJK: Geëxporteerde videobestanden worden opgeslagen in dezelfde map als momentopnamen en zijn beschikbaar via de Kluis. Als u de locatie van de map wijzigt, kunnen bestaande video’s en snapshots niet langer worden bekeken vanuit de Kluis.

Procedure

 1. Klik vanaf de homepage Optie > Video.
 2. Configureer in de sectie Kluis de volgende opties:
  Locatie
  De Windows map pad waar geëxporteerde videobestanden en momentopnamen worden opgeslagen. Het standaardpad is: C:\Users\Username\AppData\Local\Genetec Inc\Vault.
  Automatisch opruimen
  Indien ingeschakeld, de bewaarperiode in dagen van geëxporteerde video en momentopnamen in de kluis. Als deze optie is uitgeschakeld, worden geëxporteerde video en momentopnamen in de kluis nooit automatisch verwijderd.
 3. Selecteer in het gedeelte Export een standaardbestandsindeling voor het exporteren van video:
  G64x
  Een bestand dat meerdere videofragmenten bevat die kunnen worden afgespeeld in Security Desk of Genetec™ Video Player.
  G64 (compatibiliteitsmodus)
  Een Security Center indeling die kan worden afgespeeld in Security Desk of Genetec™ Video Player.
  Advanced Systems Format
  Een gepatenteerd Microsoft dataformaat dat in Windows Media Player kan worden afgespeeld.
  MP4
  Een standaard formaat dat audio en video opslaat en kan op meerdere media-spelers zoals Windows Media Player en QuickTime worden afgespeeld.
 4. Klik Geavanceerd () en stel de volgende opties in:
  OPMERKING: De opties voor G64x-indeling kunnen worden overschreven op het moment van export.
  Optie Beschrijving Toepasbaar op
  Wachtwoordbeveiliging toevoegen Schakel deze optie in om de geëxporteerde videobestanden te beschermen en voer een wachtwoord in het veld Wachtwoord in. Iedereen die de geëxporteerde videobestanden wil bekijken, moet hetzelfde wachtwoord invoeren. G64x
  Intermediaire bestanden verwijderen Schakel deze optie in als u de originele bestanden (niet-beveiligde bestanden) wilt verwijderen. Als u de geëxporteerde videobestanden niet beveiligt met een wachtwoord, heeft deze optie geen effect.
  OPMERKING: De met een wachtwoord beveiligde bestandsnaam is de originele bestandsnaam waaraan het achtervoegsel "_1" is toegevoegd.
  G64x
  Toestaan om het geëxporteerde videobestand opnieuw te exporteren Selecteer deze optie om toe te staan dat de persoon die de geëxporteerde video bekijkt deze gedeeltelijk of volledig opnieuw exporteert in hetzelfde of een ander formaat.
  OPMERKING: Als u een wachtwoord instelt, wordt deze optie automatisch uitgeschakeld.
  G64x
  Gebruik het volgende profiel Selecteer het compressie-profiel. De bitsnelheid (weergegeven tussen haakjes) geeft de kwaliteit van de geëxporteerde video aan. Hoe hoger de bitrate, hoe beter de kwaliteit en hoe groter de bestandsgrootte. De beschrijving onder het profiel levert nuttige informatie als leidraad voor uw keuze. ASF
  Audio exporteren Schakel deze optie in om audio-informatie in ASF en MP4-bestanden op te nemen. ASF, MP4
  Datum en tijd weergeven op video Schakel deze optie in om de datum en tijd van het geëxporteerde videobeeld te overlappen. ASF
  Intermediaire bestanden verwijderen Schakel deze optie in als u de originele bestanden wilt verwijderen nadat ze zijn geconverteerd naar ASF- of MP4- bestanden. ASF, MP4
 5. Klik op Opslaan.