Netwerkopties aanpassen - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands
Product
Security Center
Version
5.11

U kunt uw netwerkkaart, uw netwerk en uw poortbereik aanpassen om te zorgen voor de beste communicatie van en naar uw werkstation.

Wat u moet weten

De netwerkinstellingen zijn van toepassing op het lokale werkstation en zijn voor alle gebruikers van invloed op Security Desk en Config Tool.

Procedure

 1. Klik in de homepage op Opties > Algemeen.
 2. Als uw computer met meer dan één netwerkkaart is uitgerust, selecteert u in de vervolgkeuzelijst Netwerkkaart de kaart die wordt gebruikt voor communicatie met Security Center-applicaties.
 3. Kies hoe u het Netwerk selecteert:
  Auto-detect
  Security Center detecteert automatisch het netwerk waarmee uw werkstation is verbonden.
  Specifiek
  In de vervolgkeuzelijst handmatig het netwerk dat u gebruikt, selecteren. Deze optie is handig als u problemen ondervindt bij het ontvangen van videofeeds.
 4. Selecteer in de optie Inkomend UDP-poortbereik het poortbereik dat wordt gebruikt voor het verzenden van video naar uw werkstation met behulp van multicast of unicast UDP.
 5. Klik op Opslaan.

Voorbeeld

Stelt u zich het volgende voor. U hebt een netwerk 10.1.x.x met een route naar 10.2.x.x. Om een of andere reden heeft een specifiek werkstation op adres 10.1.2.3 echter geen toegang tot 10.2.x.x. Als u op dat werkstation handmatig een netwerk instelt, weet de Media Router dat media van 10.2.x.x voor dat werkstation moet worden omgeleid en dat geen rechtstreeks verbinding kan worden gemaakt met 10.2.x.x.