Nummerplaatlezingen bewerken - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands
Product
Security Center
Version
5.11

In bepaalde situaties moet u misschien een plaat wijzigen die is gelezen in Security Desk. Dit kan nodig zijn als u merkt dat het systeem een plaat verkeerd heeft geregistreerd of als het systeem u vraagt een onduidelijke nummerplaat te controleren (lage vertrouwensscore).

Wat u moet weten

  • Afhankelijk van uw gebruikersrechten kunt u plaatlezingen wijzigen die in tegels worden weergegeven. U kunt plaatlezingen bewerken in het rapport Leesoperaties, het rapport Leesoperaties (Multi-regio), in monitoringstegels en in alarmen die zijn geactiveerd door plaatlezingen.
  • U kunt een plaatlezing niet bewerken als de lezing is beveiligd, als de lezing een treffer is of als de lezing afkomstig is van een gefedereerd systeem of een MLPI-inventaris.
  • Wanneer een gelezen plaat is bewerkt, en er een vertrouwensscore aan de plaatlezing is gekoppeld, wordt de vertrouwensscore gewijzigd in 100%.
  • De details van de plaatleesbewerking worden weergegeven in het rapport Activiteitssporen.
  • Zie Nummerplaatlezingen bewerken in een parkeerzoneals u plaatlezingen bewerkt in een AutoVu™ Free-Flow -systeem.

Procedure

  1. Klik in de tegel met de nummerplaatlezing op Aanpassen ().
    OPMERKING: Als u een plaatlezing in een rapport Leesoperatieswilt aanpassen, moet u eerst dubbelklikken op de lezing om deze in een tegel weer te geven.
  2. Wijzig in het venster Bewerk gelezen handmatig de informatie bij Plaat en Staat.
  3. Klik op Opslaan.

Resultaten

In rapporten met leesoperaties geeft de kolom Bewerkt aan of de nummerplaatlezing is bewerkt. Voor meer informatie over het weergeven van kolommen raadpleegt u het overzicht Rapportagetaak werkruimte.