Over de FASC-N-kaartindeling en onbewerkte credentials - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands (Nederland)
Product
Security Center
Version
5.11

Een Smart Credential Number van de Federal Agency (FASC-N) is een identificatie die wordt gebruikt in de Personal Identity Verification-referenties (PIV) die zijn uitgegeven door Amerikaanse federale agentschappen. FASC-N-credentialbitlengtes variëren op basis van de lezerconfiguratie; Security Center herkent native indelingen van 75 bits en 200 bits.

FASC-N-credentials kunnen handmatig worden gemaakt in Config Tool of Security Desk met behulp van de native Card format definitielijst of met behulp van Batchinschrijving in de Security Desk-taak Credential management.

U kunt ook FASC-N- en raw-format-gegevens importeren uit een CSV-bestand met de Import-tool in de Config-tool of de Security Center-SDK. Als u tijdens het importeren Onbewerkte credentialgegevens selecteert op de pagina Bindingen, worden in Security Center de gegevens en indelingen automatisch omgezet.

Niet-gouvernementele Personal Identity Verification-Interoperable (PIV-I) en Commercial Identity Verification (CIV)-referenties voeren de CHUID.GUID-identificatie uit die door Security Center wordt herkend als een onbewerkte 128-bits credential; de credential kan ook worden toegewezen aan een aangepaste kaartindeling.