Over hotlists - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands (Nederland)
Product
Security Center
Version
5.11

Een hotlist is een lijst met gezochte voertuigen, waarbij elk voertuig wordt geïdentificeerd aan de hand van een kentekenplaat, de staat van uitgifte en de reden waarom het voertuig wordt gezocht (gestolen, gezochte crimineel, Amber Alert, vip, enzovoort). Optionele voertuiginformatie is bijvoorbeeld het model, de kleur en het voertuigidentificatienummer (VIN).

Hotlists worden gebruikt door de rol LPR Manager van AutoVu™ Genetec Patroller™ en van AutoVu™ om te controleren op kentekenplaten die door ALPR-units zijn vastgelegd om voertuigen van belang te identificeren.

De entiteit Hotlist is een type trefferregel. Een trefferegel is een methode die door AutoVu™ wordt gebruikt om voertuigen van interesse te identificeren. Andere soorten trefferregels omvatten overtijd, vergunning en vergunningbeperking. Wanneer een kentekenlezing overeenkomt met een trefferregel, wordt dit een treffer genoemd. Wanneer een kentekenlezing overeenkomt met een kenteken op een hotlist, wordt dit een hotlist-treffer genoemd.