Over tegels - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands
Product
Security Center
Version
5.11

Een tegel is een individueel venster binnen het canvas, dat wordt gebruikt voor de weergave van een enkele entiteit. De weergegeven entiteit is doorgaans de video van een camera, een kaart of een grafisch element. Het uiterlijk en gevoel van de tegel is afhankelijk van de weergegeven entiteit.

Tegels kunnen als volgt worden weergegeven:
  • Entiteiten
  • Gebeurtenisinformatie
  • Live en playback video
  • Videobeelden
  • Kaarthouder en bezoekersfoto's en informatie
  • ALPR-leesoperaties
  • Webpagina’s
  • Tegel-plugins
  • Kaarten

Inhoud wordt automatisch weergegeven in tegels wanneer gebeurtenissen optreden in verband met de entiteiten die u bewaakt. U kunt ook instellingen weergeven door ze in een videotegel te slepen. Security Desk videotegels hebben een videotegel-geheugen, wat betekent dat Security Desk zich de laatste 8 entiteiten weergegeven in elke videotegel herinnert. Met behulp van de commando's in de tegelwidget, kunt u overschakelen naar het vorige, volgende, en de eerste tegelinhoud.

U kunt met de rechtermuisknop in de tegel klikken om tegel menu-opdrachten te bekijken.

De volgende afbeelding toont een tegel die een camera weergeeft.

A Videotegel-ID De tegel-ID is het nummer dat wordt weergegeven in de linkerbovenhoek van de tegel. Dit nummer is een unieke identificatie voor elke tegel binnen het canvas.

Als de tegel-ID blauw is, betekent dit dat de gebeurtenis monitoring is ingeschakeld voor de tegel. Als het zwart is, is monitoring uitgeschakeld. Als het rood met een smalle blauwe band is, dan is alarmmonitoring voor de tegel ingeschakeld.

B Werkbalk tegel Geeft de naam van de entiteit weer. Wanneer een gebeurtenis plaatsvindt, wordt informatie van de gebeurtenis ook in de werkbalk van de tegel getoond.
C Geel frame Geeft aan dat de tegel is geselecteerd.
D Videostream De streaming video wordt weergegeven in de tegel. Dubbelklik om de tegel uit te vouwen tot het hele canvas.
E Videobesturing op tegel Gebruik de “op tegel” video bedieningen tijdens het bekijken van video in een tegel.
F Opnametoestand De opnametoestand is de huidige opnamestatus van een bepaalde camera. Er zijn vier mogelijke opnamestatussen: Ingeschakeld, Uitgeschakeld, Momenteel opnemen (ontgrendeld) en Momenteel opnemen (vergrendeld). Groen geeft aan dat het niet opneemt. Rood geeft aan dat het aan het opnemen is.
G Tijdlijn Een tijdlijn is een grafische illustratie van een videofragment, waarin aangegeven wordt waar in de tijdlijn beweging en bladwijzers staan. Ook kunnen aan de tijdlijn miniaturen worden toegevoegd, zodat de gebruiker het interessante segment kan selecteren.

Gebruik de tijdlijn om playback video te controleren.