Problemen oplossen: Queryfilters - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands
Product
Security Center
Version
5.11

Wanneer u een rapport genereert of naar entiteiten zoekt, moet u filters gebruiken om uw zoekcriteria op te geven. Als een filter is geactiveerd, wordt dit aangegeven met het led-pictogram Aan (). Als een filter echter ongeldig is, wordt een foutmelding of waarschuwing weergegeven.

Waarschuwing ()
Er is mogelijk een probleem met de informatie in het filter. Genereren van het rapport of uitvoeren van de zoekactie kan langer duren dan normaal.
Fout ()
Er is een probleem met de informatie in het filter. Als er een fout optreedt, kunt u het rapport niet genereren of de zoekopdracht niet uitvoeren.

Beweeg met de muis over het pictogram om de waarschuwing of foutmelding te bekijken in een tooltip. De volgende tabel bevat enkele voorbeelden van berichten die u kunt ontvangen en geeft aan hoe u het probleem kunt oplossen.

Waarschuwing/foutmelding Probeer dit
De zoekopdracht omvat meerdere dagen Beperk het tijdsbereik voor uw rapport of zoekopdracht.
Er zijn geen geselecteerde entiteiten Het filter is leeg. Selecteer een entiteit of schakel het filter uit.
Er is geen selectie Het filter is leeg. Selecteer een optie of schakel het filter uit.
Ongeldige datums en tijden Tijdbereik is ongeldig. Mogelijk hebt u de startdatum en -tijd ingesteld na de einddatum en -tijd of de einddatum en -tijd vóór de startdatum en -tijd. Stel het tijdbereik voor het rapport opnieuw in.