Routes van patrouillewagens opnieuw afspelen - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands
Product
Security Center
Version
5.11

Met het rapport Patroller-tracking kunt u de route van een voertuig Genetec Patroller™ op een bepaalde datum opnieuw afspelen op een kaart.

Voordat u begint

Als u de resultaten van uw query in het canvas wilt bekijken, moet u weten hoe u in Security Desk ALPR-gebeurtenissen kunt monitoren in kaartmodus.

Wat u moet weten

Het rapport Patroller-tracking biedt een meer visuele weergave dan de rapporten Treffers of Leesoperaties. Als u bijvoorbeeld de exacte route wilt zien die een patrouillevoertuig tijdens de dienst heeft afgelegd, selecteert u het betreffende patrouillevoertuig en de datum van de dienst.

Een animatie van de route van het patrouillevoertuig wordt afgespeeld in kaartmodus en een grafische weergave van de route wordt chronologisch weergegeven op de tijdlijn. Op de kaart worden de 15 ALPR-gebeurtenissen weergegeven die voor en na de huidige locatie van het patrouillevoertuig plaatsvonden. U kunt vanaf de tijdlijn door de route navigeren en de treffers en lezingen bekijken die door Genetec Patroller™ zijn vastgelegd.

Procedure

  1. Open in de homepage de taak Patroller-tracking.
  2. In de vervolgkeuzelijst Patroller selecteert u een Genetec Patroller™-unit.
  3. Klik op Datum en selecteer de dag die u wilt bekijken.
  4. Klik op Vernieuwen.

    Security Center ontvangt de Genetec Patroller™-gegevens van de database. De route wordt geplot op de kaart en op de tijdlijn.

  5. Gebruik de tijdlijnbesturingselementen om door de route van het patrouillevoertuig te navigeren en ALPR-gebeurtenissen te vinden.
  6. Dubbelklik op een item op de kaart om de eigenschappen van een ALPR-gebeurtenis te bekijken.