Sluiten Security Desk - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands (Nederland)
Product
Security Center
Version
5.11

U kunt Security Desk sluiten en uw werkruimte opslaan voor de volgende keer dat u zich aanmeldt.

Wat u moet weten

Standaard wordt u gevraagd om uw werkruimte op te slaan wanneer u Security Desk sluit. U kunt dit gedrag wijzigen in het gedeelte Gebruikersinteractie van het dialoogvenster Opties.

Procedure

  1. In de rechterbovenhoek van het Security Desk venster op de knop exit (afsluiten) () drukken.
    Als u niet-opgeslagen taken in uw werkruimte hebt, wordt u gevraagd om deze op te slaan.
  2. Om dezelfde taaklijst automatisch de volgende keer te laden als u Security Desk opent, klikt u op Opslaan.