Taken verzenden in Security Center - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands (Nederland)
Product
Security Center
Version
5.11

Als u specifieke entiteiten hebt geselecteerd om te monitoren of als u specifieke queryfilters voor een onderzoekstaak hebt geconfigureerd, kunt u de taaklay-out met een andere gebruiker of een Security Task-monitor delen door de taak te verzenden.

Voordat u begint

Wanneer een taak wordt ontvangen, wordt standaard een bevestigingsvenster op het werkstation weergegeven en moet een gebruiker de taak accepteren voordat deze in Security Desk wordt geladen. Als u taken naar een Security Desk-monitor verzendt en niet wilt dat het bevestigingsvenster wordt weergegeven, schakelt u in het dialoogvenster Opties op het ontvangende werkstation de optie Om bevestiging vragen bij het openen van opdrachten verstuurd door andere gebruikers uit.

Als u een taak wilt verzenden, moeten de ontvangers online zijn. Als u een taak naar een Security Desk-monitor verzendt, moet op dat werkstation een gebruiker zijn aangemeld.

Wat u moet weten

Het verzenden van taken naar een Security Desk-monitor wordt meestal gebruikt voor werkstations met meerdere monitors, zoals een videomuur. Met deze functie kunt u een taak rechtstreeks naar een specifieke monitor aan de muur sturen, zonder tussenkomst van een operator.

Procedure

  1. Open de taak die u wilt verzenden.
  2. Configureer de taak.
    U kunt de lay-out van de tegel wijzigen, bepaalde camera's weergeven, queryfilters configureren, entiteiten toevoegen die moeten worden gemonitord, enzovoort.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het taaktabblad en klik op Verzenden.
  4. in het dialoogvenster Verzendtaak.
  5. Selecteer of u de taak wilt verzenden naar een Gebruiker of een Security Desk-monitor.
  6. Selecteer in de lijst Bestemming selecteren aan welke gebruikers of monitors de taak moet worden verzonden.
  7. (Optioneel) Schrijf een bericht in het veld Bericht als u de taak naar een gebruiker verzendt.
  8. Klik op Verzenden.

Resultaten

Als de optie Vraag om bevestiging wanneer taken openen wordt verzonden door andere gebruikers is ingeschakeld, wordt het bevestigingsverzoek weergegeven en moet de ontvanger de taak accepteren voordat deze wordt geladen.