Tegelmenuopdrachten - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands
Product
Security Center
Version
5.11

U kunt uw tegels en de entiteiten die in tegels worden weergegeven, bedienen met opdrachten in het tegelmenu.

Sommige opdrachten worden altijd weergegeven en andere contextuele opdrachten veranderen, afhankelijk van het type entiteit dat in de tegel wordt weergegeven. De volgende tabel bevat de beschikbare opdrachten in het tegelmenu:

Opdracht Beschrijving
Camera Commando’s voor videobewaking. De andere camera-opdrachten worden vermeld in de camera-widget.
  Extra opname Als de camera door een Auxiliary Archiver wordt bestuurd, kunt u handmatig beginnen met opnemen op de Auxiliary Archiver door naast de rolnaam van de Auxiliary Archiver op de opnameknop () te klikken.
Video beveiligen tegen verwijdering Voorkom dat de huidige video-opname verwijderd wordt in verband met de schijfruimtebeperkingen van de Archiver-rol. Dit commando is alleen beschikbaar als video-inhoud in de tegel wordt weergegeven.
Privacy bescherming verwijderen Geeft de vertrouwelijke (privé) videostream weer die de originele video van de video-unit bevat en de video-inhoud is niet vervaagd of gemaskeerd.
Privacy bescherming herstellen Geeft de openbare videostream weer die privacy-beveiligde wazige inhoud bevat met video-anonimisering. Dit zorgt ervoor dat alle reguliere toegang tot video altijd toegang heeft tot de wazige video.
Blokkeren Voorkomt dat gebruikers de geselecteerde videostream bekijken. Dit commando is alleen beschikbaar als video-inhoud in de tegel wordt weergegeven.
Deblokkeren Gebruikers toestaan om de geselecteerde videostream te bekijken. Dit commando is alleen beschikbaar als video-inhoud in de tegel wordt weergegeven.
Selecteer livestream Selecteer de videostream van de camera om te worden weergegeven in de huidige tegel. Standaard wordt de livestream weergegeven. Dit commando is alleen beschikbaar als livevideo wordt weergegeven in de tegel en de video-unit meerdere streams ondersteunt.
Bron videoplayback selecteren Selecteer van welke archiveringsbron (Archiver, Auxiliary Archiver, cloudopslag) de opgenomen video moet worden weergegeven. Als u bijvoorbeeld een specifieke resolutie, framesnelheid of videostream wilt bekijken, kunt u de Archiver selecteren die is geconfigureerd om met die instellingen op te nemen. Standaard wordt Alle bronnen weergegeven. Dit commando is alleen beschikbaar als playback video in de tegel wordt weergegeven.
Opdrachten Selecteer extra camera-specifieke opdrachten, zoals het afspelen van audio clip, wit licht inschakelen, autofocus, enz. Deze context-gebonden cameraopdrachten worden momenteel ondersteund op sommige Axis, Panasonic, en Bosch camera's.
Monitoring Alarmen monitoren Selecteer om alarmmonitoring voor de tegel aan en uit te zetten. Een blauw vinkje geeft aan dat alarmmonitoring is ingeschakeld.
Gebeurtenissen monitoren Selecteer om gebeurtenismonitoring voor de tegel aan en uit te zetten. Een blauw vinkje geeft aan dat gebeurtenismonitoring is ingeschakeld.
Onderzoeken Klik om een Onderzoek-taak te openen op basis van de geselecteerde entiteit. Deze entiteit is al geselecteerd in de rapport query filters.
Incident rapporteren Maak een incidentrapport voor iets wat u in de tegel ziet gebeuren.
Begin incidentopname Start de opname van de video gerelateerd aan elke entiteit die in de tegel is geplaatst (camera's, gebieden, deuren, kaarthouders, enz), om een incidentmeldingspakket te maken.
Tegel maximaliseren Vouw de huidige videotegel uit om het canvas te vullen. Verbergt alle andere videotegels.
Tegel tot volledig scherm vergroten Verberg de gebiedsweergave en de bedieningsknoppen en laat de huidige videotegel het canvas vullen. Forceert dat de videotegel op volledig scherm wordt weergegeven.
Navigeren Terug Toon vorige videotegelinhoud.
Doorsturen Toon volgende videotegel-inhoud.
Home Toon de eerste videotegel-inhoud.
Vernieuwen Videotegel-inhoud vernieuwen.
Toevoegen aan dashboard Alleen voor Security Center-entiteiten. Voegt de entiteit toe aan een dashboard als een widget voor tegels.
Alles wissen Maak alle inhoud van videotegels leeg.