Tijdzone-instellingen aanpassen - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands (Nederland)
Product
Security Center
Version
5.11

Als uw Security Center-systeem apparaten bevat die in verschillende tijdzones werken, moet u selecteren of de rapportquery's op een vaste tijdzone of op de lokale tijdzone van elk apparaat worden gebaseerd.

Wat u moet weten

De tijdzone-instellingen zijn van invloed op hoe de tijdbereikfilters in uw rapporten werken. Als u een vaste tijdzone selecteert, worden de resultaten die afkomstig zijn van een apparaat (zoals een toegangscontrole-unit of een Video-unit) in een andere tijdzone aangepast voor tijdsverschillen.

De tijdzone-instellingen worden opgeslagen als onderdeel van uw gebruikersprofiel en zijn van toepassing op Security Desk en Config Tool.

Procedure

 1. Klik in de homepage op Opties > Datum en tijd.
 2. Als u tijdzone-afkortingen wilt toevoegen aan alle tijdstempels in Security Center, selecteert u de optie Tijdzone-afkortingen weergeven.
 3. Selecteer hoe tijdvelden worden weergegeven en geïnterpreteerd in Security Center:
  • Selecteer de optie tijdzone van elk apparaat om de tijd weer te geven en te interpreteren op basis van de lokale tijdzone van elk apparaat.

   Met deze optie kan elk apparaat een andere tijdzone volgen. Selecteer deze optie om de tijd weer te geven en te interpreteren op basis van de lokale tijdzone van elk apparaat.

  • Als u de tijd wilt weergeven en interpreteren volgens een vaste tijdzone, selecteert u de optie de volgende tijdzone en kiest u een tijdzone in de vervolgkeuzelijst.
 4. Klik op Opslaan.

Voorbeeld

Als u een rapport maakt met een tijdbereik tussen 9 A.M. en 10 uur A.M. Eastern Time en apparaten in Vancouver (Pacific time) worden meegenomen in de zoekopdracht, gebeurt op basis van uw tijdzone-instellingen een van de volgende dingen:
 • Tijdzone op basis van de lokale tijdzone van elk apparaat: de rapportresultaten zijn afkomstig van gebeurtenissen die plaatsvonden tussen 9 A.M. en 10 A.M. Pacific Time.
 • Vaste tijdzone (ingesteld op Eastern Time): de rapportresultaten zijn afkomstig van gebeurtenissen die plaatsvonden tussen 6 A.M. en 7 A.M. in de Pacific-tijdzone, vanwege het tijdsverschil van drie uur tussen Montreal en Vancouver.