Tool Probleemoplosser toegang - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands (Nederland)
Product
Security Center
Version
5.11

Met de tool Probleemoplosser toegang kunt u na installatie uw toegangscontrolesysteem testen en problemen oplossen, bijvoorbeeld met betrekking tot uw toegangsregels en deur- en liftconfiguraties.

Als u een groot systeem hebt, werkt u mogelijk met meerdere planningen (Kantooruren/Kantoor gesloten/Feestdagen/Weekends/Speciale evenementen), meerdere gebieden en subgebieden, meerdere kaarthoudergroepen, enzovoort. Naarmate u uw systeem verder uitbouwt en nieuwe entiteiten maakt, kan het steeds moeilijker worden om te bepalen welke basistoegangslogica op een deur wordt toegepast.

U kunt de Probleemoplosser toegang gebruiken om het volgende te weten te komen:
  • Wie mag een toegangspunt passeren op een bepaalde datum en tijd
  • Welke toegangspunten een kaarthouder op een bepaalde datum en tijd mag gebruiken
  • Waarom een ​​bepaalde kaarthouder op een bepaalde datum en tijd wel of geen toegangspunt kan gebruiken

De Probleemoplosser toegang is het meest nauwkeurig wanneer een gebeurtenis wordt onderzocht die zich zojuist heeft voorgedaan. Wanneer u de probleemoplosser gebruikt om een gebeurtenis uit het verleden te onderzoeken (bijvoorbeeld een Toegang geweigerd-gebeurtenis), moet u er rekening mee houden dat uw instellingen mogelijk zijn gewijzigd sinds die gebeurtenis plaatsvond. De probleemoplosser houdt geen rekening met eerdere instellingen. De tool evalueert alleen een situatie op basis van de huidige instellingen.