Verschillen tussen monitoring- en maptaken - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands (Nederland)
Product
Security Center
Version
5.11

Als u in Security Desk met kaarten wilt werken, kunt u de specifieke taak Kaarten gebruiken of de generieke taak Monitoring. In beide taken is het gedrag van de kaarten grotendeels hetzelfde, maar er zijn verschillen met de lay-out van de werkruimte.

De Monitoring taak is beter geschikt wanneer Security Desk slechts één monitor bestuurt. De Maps -taak is beter geschikt wanneer Security Desk meerdere monitors bestuurt.
Kaartfunctie Taak Monitoring Kaarten-taak
Wanneer te gebruiken Slechts één monitor wordt bestuurd door uw Security Desk -werkstation en u moet te allen tijde kaart en video naast elkaar zien. Meerdere beeldschermen worden bestuurd door uw Security Desk werkstation.
Kaartweergavegebied Kaarten worden weergegeven in tegels. Eén kaart omvat de volledige werkruimte.
Meerdere kaartweergave Elke tegel kan een andere kaart weergeven. Geeft één kaart per keer weer.
Periodekaart voor alle monitoren Niet ondersteund Klik in de werkbalk Kaarten op Instellingen > Kaart uitspreiden op alle monitors.
Dubbelklik op een entiteit op de kaart Geeft de entiteit weer in een vrije tegel op het canvas. Wanneer alle tegels zijn ingevuld, wordt de oudste weergegeven entiteit vervangen. Kan de kaart zelf vervangen als het toevallig de oudste entiteit is. Geeft de entiteit weer in een Monitoring-taak als die al is geopend. Als dat niet het geval is, wordt er een geopend.
Schakel over naar een andere kaart Sleep een andere kaart (gebied) van het gebiedsoverzicht naar de tegel met de huidige kaart. Klik op een andere kaart op de taakbalk.
Vind entiteiten op kaarten Klik met de rechtermuisknop op een entiteit die in een tegel wordt weergegeven en klik op Zoek mij. Als de entiteit op meer dan één kaart wordt weergegeven, worden de kaartpictogrammen in een pop-upvenster weergegeven en moet u selecteren op welke kaart u de entiteit wilt weergeven. Klik in de werkbalk Kaarten op Zoeken en voer een entiteitsnaam in..
Schakel over naar uw standaardkaart Niet ondersteund Klik in de werkbalk Kaarten op Standaardkaart..
Schakel over naar een favoriete kaart Niet ondersteund Klik op Selecteer kaart in de taakbalk en klik op een favoriet.
Alarmenlijst tonen Typ F9 en klik op Alarmen. Klik op Alarmen op de taakbalk.
Gebeurtenissenlijst tonen Typ F9 en klik op Gebeurtenissen. Klik op Past events in de taakbalk.
Besturingselementen tonen of verbergen Typ F7 of klik op Besturingselementen verbergen. Typ F7 of klik op Instellingen > Besturingselementen tonen op de taakbalk.