Dezarhivarea conținutului în ferestre - Security Center 5.11

Ghid introductiv pentru Security Desk 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-12-05
Content type
Ghiduri > Ghiduri de utilizare
Language
Română
Product
Security Center
Version
5.11
Category
User guides

Când într-o fereastră este afișată o entitate care are alte entități asociate cu aceasta, puteți să dezarhivați entitatea și să vizualizați toate entitățile atașate în ferestre separate.

Despre acest task

Entitățile care au atașate cel puțin două entități sunt denumite entități compuse (de exemplu, o ușă care are asociate mai multe camere). Dacă monitorizați ușa și un apare un eveniment la ușă, este afișată doar prima cameră deoarece sunt dezarhivate mai multe camere. Dacă dezarhivați ușa, puteți să vizualizați toate camerele în ferestre separate.
Restricţie: Limitat la maximum 16 elemente dezarhivate.

Procedură

 1. Selectați o fereastră care afișează o entitate compusă.
 2. În dreptul numelui entității din bara de instrumente a ferestrei, faceți clic pe .
 3. Din meniul derulant, faceți clic pe unul dintre următoarele:
  • O cameră atașată (în exemplu, Intrarea principală sau Holul din față).
  Dezarhivare
  Vizualizați toate entitățile atașate de entitatea selectată în ferestre separate.
  Pornire ciclicitate
  Efectuați rotirea entităților care sunt atașate la entitatea compusă în fereastră. Perioada de timp în care este afișată fiecare entitate poate fi configurată din caseta de dialog Opțiuni.
  Notă: Dacă există o cameră PTZ atașată la entitatea compusă și începeți controlul PTZ, ciclicitatea se oprește. Puteți să faceți din nou clic pe Pornire ciclicitate după ce ați finalizat controlul PTZ.
 4. Pentru a rearhiva ferestrele când terminați de vizualizat ceea ce trebuia să vedeți, faceți clic pe Arhivare () în colțul din stânga jos al ferestrei.

Exemplu

Ușa de la Intrarea principală are asociate două camere: camera de la Intrarea principală și camera din Holul din față. La ușa pricipală apare un eveniment de Acces respins, iar evenimentul este afișat într-o fereastră. Deoarece fereastra este arhivată, este afișată doar prima cameră (Intrarea principală), până când dezarhivați conținutul ferestrei.

Vizionați această înregistrare video pentru a afla mai multe. Faceți clic pe pictograma Subtitrări (CC) pentru a activa subtitrările pentru înregistrarea video într-una dintre limbile disponibile.