Exportul înregistrării video în format G64x - Security Center 5.11

Ghid introductiv pentru Security Desk 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-12-05
Content type
Ghiduri > Ghiduri de utilizare
Language
Română
Product
Security Center
Version
5.11
Category
User guides

Pentru a crea fișiere video G64x autonome pe care să le puteți reda fără să vă conectați la Security Center, puteți să efectuați exportul din orice sarcină din Security Desk care afișează înregistrarea video live sau cu redare.

Înainte de a începe

Despre acest task

 • Când exportați o înregistrare video G64x, sistemul poate include informații suplimentare despre fișier, cum ar fi numele camerei, data de creare și coordonatele camerei, care pot fi utile pentru investigație. Pentru a vizualiza informații suplimentare despre fișier, faceți clic dreapta pe un fișier din Vault și selectați Afișare proprietăți.
  Notă: Sistemul include informațiile suplimentare despre fișier doar dacă un administrator activează caracteristica în setările dvs. de utilizator.
 • Dacă aveți activat marcajul înregistrării video, semnăturile digitale și criptarea din sursa video sunt excluse din fișierul exportat.

Procedură

 1. De pe pagina de pornire Security Desk, deschideți orice sarcină care poate afișa înregistrarea video live sau cu redare.
 2. Selectați înregistrarea video de exportat.
  • După generarea unui raport, selectați unul sau mai multe elemente din panoul de raportare și faceți clic pe Export înregistrare video ().
  • Deschideți înregistrarea video într-o ferastră, faceți clic dreapta pe fereastră și faceți clic pe Cameră > Export înregistrare video.
  • În widget-ul Cameră, faceți clic pe Export înregistrare video ()

   Puteți să exportați înregistrarea video din fereastra selectată sau din toate ferestrele.

  Notă: În timpul exportului, protecția confidențialității nu este eliminată din fluxurile video. Pentru a exporta fluxurile protejate fără estompare sau anonimizare, utilizatorii cu dreptul de Eliminare protecție confidențialitate trebuie să elimine protecția confidențialității din fluxurile necesare înainte de a face clic pe Export înregistrare video.
  Se deschide caseta de dialog Setări de export:
 3. Setați data, ora și durata secvențelor video selectate:
  1. Faceți clic pe setarea pentru dată, oră sau durată.
  2. Introduceți data și ora pentru începutul și sfârșitul secvenței sau glisați marcatorii pentru intervalul de timp () la perioada de timp dorită.
   Notă: Puteți seta un interval de timp maxim de 24 de ore.
 4. (Opțional) Pentru a exporta o secvență video dintr-o anumită sursă, faceți clic pe Toate resursele și selectați sursa din care să fie efectuat exportul.
 5. Dacă este necesar, actualizați numele fișierului video din câmpul Nume fișier/.
  În mod implicit, numele de fișier include numele camerei, data și durata secvenței video.
 6. (Opțional) Pentru a salva fișierul video într-un anumit subfolder din Vault, faceți clic pe Vault și creați sau selectați un subfolder.
 7. În lista Format fișier, selectați G64x.
 8. În câmpul Descriere, introduceți o descriere pentru înregistrarea video exportată, dacă este necesar.
  Descrierea este afișată în Jurnale de auditare și în proprietățile fișierului din Vault.
  Notă: O descriere este obligatorie pentru utilizatorii fără dreptul Export utilizator unic.

  Pentru toți ceilalți utilizatori, câmpul este disponibil doar dacă este selectat formatul G64x și este activată opțiunea Includere proprietăți suplimentare la export/instantaneu din configurarea utilizatorului.

 9. Dacă exportați înregistrarea video din toate ferestrele, efectuați următoarele:
  1. Selectați un Mod de redare.
   Toți simultan
   Redați secvențele în aceleași ferestre în care acestea au fost afișate când au fost exportate.
   Secvențial
   Redați înregistrarea video în secvență într-o singură fereastră.
  2. Pentru a modifica ordinea de redare a secvențelor video, selectați o secvență video și utilizați butoanele și .
 10. Dacă este necesar, faceți clic pe Afișare setări avansate și configurați după cum este necesar:
  1. Dacă aveți o licență KiwiVision™ Privacy Protector™, selectați Adăugare protecție confidențialitate pentru pixelarea mișcării în înregistrarea video exportată. Protecția de confidențialitate este aplicată întotdeauna utilizând setările implicite.
  2. Selectați Adăugare protecție prin parolă și introduceți o parolă pentru criptarea fișierului video. Parola trebuie introdusă pentru a deschide înregistrarea video exportată.
   Notă: Fișierele video protejate prin parolă nu pot fi reexportate.
  3. Selectați Se permite reexportarea fișierului video exportat pentru a permite reexportarea integrală sau parțială a înregistrării video exportate în același format sau într-un format diferit.
   Fișierele video pot fi reexportate în Security Desk sau în Genetec™ Video Player.
 11. Faceți clic pe Export.
  Dacă nu aveți dreptul de Export utilizator unic, se deschide fereastra Autorizare și un al doilea utilizator cu dreptul Export înregistrare video trebuie să își introducă acreditările pentru a autoriza exportul.
  Progresul exportului este afișat în traseul de notificări (). Pentru a vizualiza progresul curent sau pentru a depana erorile legate de export, faceți clic pe Mai mult sau pe Afișare detalii pentru a deschide caseta de dialog Export.

  Dacă un alt proces de export este în curs de rulare, exportul dvs. este pus în coada de așteptare și începe când a fost finalizat exportul anterior. Când exportul este finalizat, fișierele video sunt create în folderul de export pe care l-ați specificat, iar fișierele sunt disponibile în Vault.

Exemplu

Vizionați această înregistrare video pentru a afla mai multe. Faceți clic pe pictograma Subtitrări (CC) pentru a activa subtitrările pentru înregistrarea video într-una dintre limbile disponibile.