Exportul înregistrării video în formatele G64, ASF și MP4 - Security Center 5.11

Ghid introductiv pentru Security Desk 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-12-05
Content type
Ghiduri > Ghiduri de utilizare
Language
Română
Product
Security Center
Version
5.11
Category
User guides

Pentru a crea fișiere video G64, ASF și MP4 autonome pe care să le puteți reda fără să vă conectați la Security Center, puteți să efectuați exportul din orice sarcină din Security Desk care afișează înregistrarea video live sau cu redare.

Înainte de a începe

Despre acest task

 • Când exportați o înregistrare video G64, ASF sau MP4, sistemul nu poate include informații suplimentare despre fișier, cum ar fi numele camerei, data de creare și coordonatele camerei, care pot fi utile pentru investigație. Pentru a include informații suplimentare despre fișier, exportați fișierul ca G64x.
 • Dacă vă lipsește dreptul de Export utilizator unic, un al doilea utilizator cu dreptul Export înregistrare video trebuie să autorizeze exportul.
 • Dacă un alt proces de export este în curs de rulare, exportul dvs. este pus în coada de așteptare și începe când a fost finalizat exportul curent.

Procedură

 1. De pe pagina de pornire Security Desk, deschideți orice sarcină care poate afișa înregistrarea video live sau cu redare.
 2. Selectați înregistrarea video de exportat.
  • După generarea unui raport, selectați unul sau mai multe elemente din panoul de raportare și faceți clic pe Export înregistrare video ().
  • Deschideți înregistrarea video într-o ferastră, faceți clic dreapta pe fereastră și faceți clic pe Cameră > Export înregistrare video.
  • În widget-ul Cameră, faceți clic pe Export înregistrare video ()

   Puteți să exportați înregistrarea video din fereastra selectată sau din toate ferestrele.

  Notă: În timpul exportului, protecția confidențialității nu este eliminată din fluxurile video. Pentru a exporta fluxurile protejate fără estompare sau anonimizare, utilizatorii cu dreptul de Eliminare protecție confidențialitate trebuie să elimine protecția confidențialității din fluxurile necesare înainte de a face clic pe Export înregistrare video.
  Se deschide caseta de dialog Setări de export:
 3. Setați data, ora și durata secvențelor video selectate:
  1. Faceți clic pe setarea pentru dată, oră sau durată.
  2. Introduceți data și ora pentru începutul și sfârșitul secvenței sau glisați marcatorii pentru intervalul de timp () la perioada de timp dorită.
   Notă: Puteți seta un interval de timp maxim de 24 de ore.
 4. (Opțional) Pentru a exporta o secvență video dintr-o anumită sursă, faceți clic pe Toate resursele și selectați sursa din care să fie efectuat exportul.
 5. Dacă este necesar, actualizați numele fișierului video din câmpul Nume fișier/.
  În mod implicit, numele de fișier include numele camerei, data și durata secvenței video.
  Notă: Ma multe secvențe video exportate în același timp sunt salvate fiecare va fișier separat cu un nume de fișier unic.
 6. (Opțional) Pentru a salva fișierul video într-un anumit subfolder din Vault, faceți clic pe Vault și creați sau selectați un subfolder.
 7. În lista Format fișier, selectați G64 (mod compatibilitate), ASF sau MP4.
 8. (Opțional) Dacă aveți o licență KiwiVision™ Privacy Protector™, selectați Adăugare protecție confidențialitate pentru pixelarea mișcării în înregistrarea video exportată. Protecția de confidențialitate este aplicată întotdeauna utilizând setările implicite.
 9. Faceți clic pe Export.
  Dacă nu aveți dreptul de Export utilizator unic, se deschide fereastra Autorizare și un al doilea utilizator cu dreptul Export înregistrare video trebuie să își introducă acreditările pentru a autoriza exportul.
  Progresul exportului este afișat în traseul de notificări (). Pentru a vizualiza progresul curent sau pentru a depana erorile legate de export, faceți clic pe Mai mult sau pe Afișare detalii pentru a deschide caseta de dialog Export.

  Dacă un alt proces de export este în curs de rulare, exportul dvs. este pus în coada de așteptare și începe când a fost finalizat exportul anterior. Când exportul este finalizat, fișierele video sunt create în folderul de export pe care l-ați specificat, iar fișierele sunt disponibile în Vault.