Formate de export înregistrare video - Security Center 5.11

Ghid introductiv pentru Security Desk 5.11

Product
Security Center
Content type
Ghiduri > Ghiduri de utilizare
Version
5.11
Language
Română
Last updated
2022-12-05

Formatele de export ale înregistrării video care sunt disponibile în Security Desk determină player-ul media care este utilizat pentru a vizualiza fișierele video exportate. Puteți să exportați înregistrarea video în G64x, G64, ASF și MP4.

Formatele G64x și G64

G64x și G64 sunt formate video Security Center care acceptă conținut audio, marcaje, informații despre dată-oră și indicatori de mișcare. G64x acceptă, de asemenea, suprapuneri de metadate. Toți marcatorii de eveniment sunt incluși în fișierul exportat, cu excepția marcajelor de metadate. Aceste formate acceptă de asemenea rata de cadre variabilă și rezoluția variabilă a imaginii.

Notă: Formatul G64 este perimat și a fost înlocuit de G64x. Utilizați G64 doar pentru a asigura compatibilitatea cu Security Center 5.2 și o versiune anterioară, și cu Omnicast™ 4.8 și o versiune anterioară.

Dacă sunt prezente, fișierele G64x moștenesc automat semnătura digitală din înregistrarea video inițială. Fiecare cadru este semnat separat și o secvență de cadre semnate formează un lanț de semnături. Fișierele G64 conțin o singură secvență pentru înregistrarea video și audio. G64x conține secvențe multiple (înregistrare video, audio, suprapuneri, criptare etc.), inclusiv mai multe camere. Fiecare semnătură are propriul lanț de semnătură. În plus, G64x este singurul format care poate fi exportat, dacă opțiunea respectivă este selectată în timpul exportului.

Când exportați simultan mai multe secvențe video din tablou, acestea pot fi combinate într-un singur fișier G64x. Fișierele G64x sunt de asemenea create când exportați un pachet de incidente utilizând înregistrarea incidentului într-o fereastră. În funcție de modul în care exportați înregistrarea video, secvențele video sunt fie redate în aceleași ferestre în care au fost redate când au fost exportate, fie redate în cadrul unei singure ferestre, în ordinea în care au fost înregistrate.

Notă: Camerele Omnicast™ federalizate (camerele care aparțin Omnicast™ 4.8 sau unei versiuni anterioare) nu pot fi exportate în formatul G64x. Dacă selectați formatul G64x, secvențele video de la camerele Omnicast™ federalizate sunt exportate în mai multe fișiere G64, în locul fișierului G64x dezarhivat. Aceste fișiere G64 dețin o semnătură digitală dacă a fost semnată înregistrarea video inițială.

Aveți nevoie de Security Desk sau de Genetec™ Video Player pentru a vizualiza fișierele G64x și G64.

Formatul ASF

Advanced Systems Format (ASF) este un format de date, proprietate a Microsoft. Acest format acceptă informațiile audio și rata de cadre variabilă, dar nu și metadatele asociate cu secvența video. De asemenea, informațiile despre dată și oră nu sunt acceptate, dar pot fi suprapuse peste imaginile video în timpul procesului de export.

Dacă secvența video pe care doriți să o exportați utilizează mai multe rezoluții ale imaginii (CIF, 2CIF, 4CIF etc.), secvența video exportată urmează rezoluția imagini pentru prima rată de cadre din secvența video sursă. În plus, metadatele asociate cu secvența video și semnăturile digitale nu sunt exportate. Puteți să utilizați acest format dacă trebuie să efectuați o copie a unei înregistrări video de partajat cu autoritățile de aplicare a legii, departamentul dvs. juridic, alți membri ai echipei dvs. de securitate.

Când exportați simultan mai multe secvențe ASF din tablou, un singur fișier ASX este produs astfel încât să vizualizați fișierele ASF în ordinea în care au fost înregistrate.

Aveți nevoie de Windows Media Player pentru a vizualiza fișierele video ASF.

Formatul MP4

MP4 este un format standard care stochează înregistrările audio și video și poate fi redat pe numeroase playere media precum Windows Media Player și QuickTime.

Când exportați simultan mai multe secvențe video MP4 din tablou, este produs un fișier ASX, astfel încât să puteți vizualiza fișierele MP4 în ordinea în care au fost înregistrate.

Exportul în MP4 acceptă formatele video H.264 și MPEG-4 și formatul audio AAC. În prezent, criptarea fluxului de fuziuni, suprapunerile și semnăturile digitale nu sunt acceptate.