Imprimarea acreditărilor pe hârtie - Security Center 5.11

Ghid introductiv pentru Security Desk 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-12-05
Content type
Ghiduri > Ghiduri de utilizare
Language
Română
Product
Security Center
Version
5.11
Category
User guides

Când nu aveți alocate acreditări titularilor de card sau vizitatorilor, puteți să imprimați acreditări pe hârtie (insigne fără date de acreditare) sub forma ecusoanelor cu nume sau a actelor de identitate cu fotografie pentru identificarea vizuală.

Despre acest task

Pentru a imprima o insignă, aveți nevoie de un șablon de insignă. Un șablon de insignă este de obicei asociat cu o acreditare de card, astfel încât acesta poate fi utilizat pentru a debloca ușile, dar puteți de asemenea să imprimați o insignă fără date de acreditare (denumită acreditare pe hârtie) care poate fi utilizată ca etichetă cu nume sau act de identitate cu fotografie pentru identificarea vizuală.

Puteți imprima o insignă în timp ce creați un nou titular de card sau vizitator sau după ce acestea sunt create.

Procedură

 1. Efectuați una dintre următoarele:
  • Pentru titularii de card, deschideți sarcina Administrarea titularului de card, selectați un titular de card și apoi faceți clic pe Modificare ().
  • Pentru vizitatori, deschideți sarcina Gestionare vizitator, selectați un vizitator și apoi faceți clic pe Modificare ().
 2. În secțiunea Acreditare, faceți clic pe Adăugare acreditare ().
 3. În meniul care apare, faceți clic pe Acreditare pe hârtie (imprimare).
 4. În caseta de dialog Imprimare insignă, selectați o insignă din listă.
  Este afișată o previzualizare pentru imprimare. Informațiile despre titularul de card sau vizitator ar putea fi afișate pe insignă, în funcție de modul în care este proiectat șablonul de insignă. Pe insignă nu sunt afișate date de acreditare.
 5. Pentru a imprima acreditarea pe hârtie, faceți clic pe Imprimare insignă.