Modul de accesare a evenimentelor sunt afișate în ferestre - Security Center 5.11

Ghid introductiv pentru Security Desk 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-12-05
Content type
Ghiduri > Ghiduri de utilizare
Language
Română
Product
Security Center
Version
5.11
Category
User guides

Un eveniment de acces (Acces acordat sau Acces respins: PIN nevalid etc.) este orice eveniment care implică un punct de acces. Când un eveniment de acces apare la nivelul unei entități pe care o monitorizați, informațiile despre eveniment sunt afișate într-o fereastră din sarcina Monitorizare.

Următoarea figură reprezintă un exemplu de eveniment de Acces respins care a apărut. Descrierea evenimentului este afișată în partea de sus a ferestrei sub forma unui strat suprapus colorat. Informațiile suplimentare, precum marcajul temporal al unui eveniment și numele titularului de card, sunt afișate când amplasați cursorul peste stratul suprapus colorat. De asemenea, puteți extinde imaginea titularului de card amplasând cursorul peste imagine. Acest lucru ar putea fi util când comparați imaginea titularului de card cu fața pe care o vedeți în înregistrarea video.

Modul în care funcționează protecția contra fraudei de identitate la sistemele cu cartelă

O încălcare a protecției contra fraudei de identitate la sistemele cu cartelă apare când un titular de card intră într-o zonă din care nu a ieșit niciodată sau când acesta iese dintr-o zonă în care nu a intrat niciodată. Această situație poate apăra când un titular de card autorizat deblochează o ușă și, în timp ce intră, își transmite cardul unei alte persoane.

Administratorul Security Center poate configura sistemul să respingă accesul respectivului titular de card. Când se întâmplă acest lucru, trebuie să faceți clic pe butonul Uitare încălcare protecție contra fraudei de identitate la sistemele cu cartelă () pentru a permite intrarea sau ieșirea titularului de card.