Moduri de înregistrări video live și cu redare - Security Center 5.11

Ghid introductiv pentru Security Desk 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-12-05
Content type
Ghiduri > Ghiduri de utilizare
Language
Română
Product
Security Center
Version
5.11
Category
User guides

Când vizualizați o cameră pe tablou, puteți să alternați între modurile video live și redare din cronologie sau din widget-ul camerei din panoul Controale.

Utilizarea widget-ul camerei, puteți să întrerupeți, să derulați înapoi sau să redați instantaneu înregistrarea video. Când finalizați vizionarea reluării, puteți să treceți înapoi la înregistrarea video live. Când este afișată o cameră, modul video curent este afișat în colțul din dreapta jos al ferestrei.

Când vizualizați înregistrarea video live, este indicată starea de înregistrare curentă a camerei:
  • Verde cu un punct roșu () - În prezent, camera efectuează înregistrarea.
  • Verde () - În prezent, camera nu efectuează înregistrarea.
Când vizualizați înregistrarea video cu redare, este indicat marcajul de dată și de oră al înregistrării. Marcajul de dată/oră poate fi afișat în modul absolut sau modul relativ. Faceți clic pe marcajul de dată/oră pentru a comuta între cele două moduri de afișare.
  • Suprapunerea marcajului de dată/oră pentru în modul relativ.
  • Suprapunerea marcajului de dată/oră pentru în modul absolut.

Modul în care este determinat modul video

Dacă decideți să vizualizați altă cameră pe tablou, modul video este moștenit în mod implicit din fereastra selectată în prezent. De exemplu, dacă fereastra selectată afișează înregistrarea video cu redare, atunci când adăugați o cameră la o fereastră nouă, aceasta afișează și înregistrarea video cu redare.

Dacă fereastra selectată în prezent nu afișează o cameră, modul video moștenit depinde de tipul sarcinii. Modul video implicit pentru sarcinile Monitorizare este înregistrarea video live. Modul video implicit pentru sarcinile de investigație este înregistrarea video cu redare.

Stările de redare a înregistrării video

Când vizualizați înregistrarea video cu redare în altă stare decât redarea normală (1x), o suprapunere albastră apare în colțul din stânga sus al imaginii. În următoarea figură, înregistrarea video cu redare se inversează la 10 ori (10x) din viteza normală.

Stări posibile de redare
Pauză
Redare cu încetinitorul
Redare pe repede înainte (2x, 4x, 6x, 8x, 10x, 20x, 40x, or 100x)
Redare înapoi (-2x, -4x, -6x, -8x, -10x, -20x, -40x, or -100x)

Vizionați această înregistrare video pentru a afla mai multe. Faceți clic pe pictograma Subtitrări (CC) pentru a activa subtitrările pentru înregistrarea video într-una dintre limbile disponibile.