Prezentarea generală a paginii de pornire - Security Center 5.11

Ghid introductiv pentru Security Desk 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-12-05
Content type
Ghiduri > Ghiduri de utilizare
Language
Română
Product
Security Center
Version
5.11
Category
User guides

Pagina de pornire este pagina principală din Security Center. Deschideți pagina de pornire făcând clic pe fila ecranului de pornire ().

Pagina de pornire din Security Desk

A Caseta de căutare Tastați numele sarcinii pe care o căutați. Sunt afișate toate sarcinile care conțin textul respectiv în categoria, numele sau descrierea acestora.
B Sarcini private Enumeră sarcinile salvate pe care le-ați creat și care sunt vizibile doar utilizatorului dvs.
C Sarcini publice Enumeră sarcinile salvate partajate între mai mulți utilizatori Security Center.
D Instrumente Enumeră instrumentele, instrumentele externe și aplicațiile standard Security Center pe care le puteți porni de pe pagina dvs. de pornire.
E Opțiuni Faceți clic pentru a configura opțiunile pentru aplicația dvs.
F Favorite și Elemente recente Enumeră sarcinile și instrumentele pe care le-ați utilizat sau le-ați adăugat recent în Favorite.
G Traseu de notificări Afișează informațiile importante despre sistemul dvs. Treceți cu mouse-ul peste o pictogramă pentru a vizualiza informațiile de sistem, faceți dublu clic pentru a efectua o acțiune.
H Filele sarcină Afișează sarcinile pe care le-ați deschis în file individuale. Faceți clic pentru a comuta sarcinile.
I Pagina de sarcini Enumeră toate sarcinile disponibile pentru dvs. Selectați o sarcină pentru a o deschide. Dacă aveți mai multe instanțe ale sarcinii, vi se cere să tastați un nume.

Vizionați această înregistrare video pentru a afla mai multe. Faceți clic pe pictograma Subtitrări (CC) pentru a activa subtitrările pentru înregistrarea video într-una dintre limbile disponibile.