Widget-ul Alarmă - Security Center 5.11

Ghid introductiv pentru Security Desk 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-12-05
Content type
Ghiduri > Ghiduri de utilizare
Language
Română
Product
Security Center
Version
5.11
Category
User guides

Widget-ul Alarmă apare de fiecare dată când o entitate de alarmă este afișată în fereastra curentă. Aceasta oferă diferite moduri de a răspunde la o alarmă.

Dacă o alarmă declanșată necesită o condiție de confirmare (de exemplu, Ușă închisă, butonul Investigare apare în widget-ul de alarmă când respectiva entitate de alarmă este afișată în fereastra curentă, iar condiția de confirmare încă nu este reinițializată.

Comenzile din widget-ul de alarmă sunt disponibile în sarcinile monitorizare, Monitorizare alarmă și Raport de alarmă.

Comenzile widget-ului de alarmă sunt descrise mai jos:

Buton

Comandă

Descriere

Confirmare (implicită)1 Confirmați alarma. Alarma nu mai este activă și este eliminată din tablou și din lista de alarme.
Confirmare (alternare)1 Setați alarma la starea confirmată alternativă. Motivele pentru utilizarea acestui tip de confirmare sunt definite de compania dvs. De exemplu, dacă este declanșată o alarmă falsă, puteți să confirmați alarma astfel. Această stare poate fi utilizată ca filtru în interogările de alarmă.
Confirmare forțată1 Forțați confirmarea alarmei. Aceasta este utilă pentru reinițializarea alarmelor care în prezent sunt în curs de investigare, iar condiția de confirma a acestora încă nu este reinițializată.
Investigare Investigați alarma. Acțiunea le permite altor utilizatori din sistem să afle că ați văzut alarma fără să o confirmați, astfel încât alarma nu va fi eliminată din lista de alarme active.
Amânare alarmă1 Amânați alarma timp de 30 de secunde. Când este amânată, alarma este eliminată temporar din tablou. Puteți să modificați durata implicită de amânare din caseta de dialog Opțiuni.
Redirecționare alarmă1 Redirecționați alarma către un alt utilizator din sistem. Înainte de a redirecționa alarma, trebuie să selectați un utilizator și, de asemenea, puteți să tastați un mesaj.
Afișare procedură de alarmă Afișați procedura specifică a alarmei (dacă este definită una de către administrator). Procedurile de alarmă sunt simplu de creat și pot lua forma paginilor HTML sau a unei aplicații web dezvoltată de către utilizatorul final.

1 Dacă mențineți apăsat Ctrl+Shift când faceți clic pe comandă, respectiva comandă se aplică la toate alarmele afișate în tablou.