Widget-ul Ușă - Security Center 5.11

Ghid introductiv pentru Security Desk 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-12-05
Content type
Ghiduri > Ghiduri de utilizare
Language
Română
Product
Security Center
Version
5.11
Category
User guides

Widget-ul Ușă apare de fiecare dată când o entitate de ușă este afișată în fereastra curentă. Acesta vă permite să controlați accesul prin ușa respectivă. De asemenea, widget-ul Ușă afișează starea curentă a ușii (închisă sau deschisă), starea de blocare (blocată, deblocată, deblocată și în modul de întreținere sau nesecurizată) și starea cititorului (dacă este șuntat).

Comenzile widget-ului de ușă sunt descrise mai jos:

Buton Comandă Descriere
Deblocare1 Deblocați temporar ușa pentru 5 secunde (sau pentru durata Timpului de acordare standard, astfel cum este configurată de administratorul sistemului).
Suprascriere orare de deblocare Deblocați ușa pe o perioadă nedeterminată în scopuri de întreținere sau mențineți ușa blocată sau deblocată pe o perioadă determinată.
Anulare Anulați suprascrierea orarului de deblocare.
Uitare încălcare protecție contra fraudei de identitate la sistemele cu cartelă Uitați o încălcare a protecției contra fraudei de identitate la sistemele cu cartelă. Acest buton este disponibil doar dacă există o încălcare a protecției contra fraudei de identitate la sistemele cu cartelă.
Cititor (Șuntare sau Activare) Selectați cititorul fie la Șuntare (dezactivare), fie la Activare. Acest buton este disponibil doar când echipamentul de control al accesului acceptă șuntarea cititorului.

1 Dacă mențineți apăsat Ctrl+Shift când faceți clic pe comandă, comanda se aplică la toate ușile afișate în tablou.

Vizionați această înregistrare video pentru a afla mai multe. Faceți clic pe pictograma Subtitrări (CC) pentru a activa subtitrările pentru înregistrarea video într-una dintre limbile disponibile.