Over de AutoVu™portal - AutoVu™ Free-Flow 9.2.0

AutoVu™ Free-Flow Plugin Handleiding 9.2.0

Product
AutoVu™ Free-Flow
Content type
Handleidingen > Plugin- en extensiehandleidingen
Version
9.2
Release
9.2.0
Language
Nederlands
Last updated
2022-10-14

Vanuit de AutoVu™portal kunt u de bezetting van parkeerplaatsen bekijken en de voertuigactiviteit controleren voor elke huurder.

Het dashboard in de AutoVu™portal toont de verdeling van de bezetting van de huurders.

BELANGRIJK: Wanneer een voertuig aan een parkeersessie begint, koppelt het dashboard het voertuig aan een vergunning. Als de vergunning vervalt, maar het voertuig onder een tweede vergunning valt, wordt deze verandering niet door het dashboard bijgehouden. Gedetailleerde informatie over de parkeersessie van een voertuig is beschikbaar in de parkeerbezettingstaak Security Deskin. Voor meer informatie, zie Gegevens weergeven in de taak Parkeerbezetting..
OPMERKING: Het duurt minstens een minuut voor de portal veranderingen in de bezetting van parkeerplaatsen weergeeft. Het kan meer tijd kosten als er een comfortperiode geconfigureerd is en de nummerplaat van het voertuig nog niet in het vergunningenbestand zit.
  Dashboard functie Beschrijving
A Parkeerzone selecteren Als u bovenaan de Dashboard pagina een parkeerzone selecteert, wordt de informatie op de pagina bijgewerkt om de bezetting van de huurders voor die zone te tonen.
B Live bezetting Toont de huidige bezetting van de parkeerplaats.
C Trend bezettingsgraad Toont de bezetting van parkeerterreinen in de loop van de tijd.
D Aantal inbreuken Toont het aantal overtredingen van parkeersessies die niet gehandhaafd werden. Een sessie is in overtreding als de betaalde tijd ervan verstreken is, of als er geen parkeervergunning voor het voertuig gekocht is.
E Telling overschrijding Toont het huidige aantal voertuigen op de parkeerplaats die het aantal toegewezen plekken voor de vergunning overschreden hebben.
F Gebruiksgegevens Toont de huidige bezetting voor elke huurder op de parkeerplaats.
G Niet-toegewezen voertuigen Als een voertuig dat de parkeerplaats binnenrijdt niet op een vergunning staat en als er geen parkeertijd gekocht is als tijdelijke parkeerder, wordt het voertuig gemarkeerd als een Niet Toegewezen Voertuig. Als de gebruikstijd en de respijtperiode van het voertuig verlopen zijn, wordt het voertuig bij de overtredingentelling van de parkeerplaats bijgeteld.