Despre ferestre - Security Center 5.11

Ghid introductiv pentru Security Desk 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-12-05
Content type
Ghiduri > Ghiduri de utilizare
Language
Română
Product
Security Center
Version
5.11
Category
User guides

O fereastră este o fereastră individuală în cadrul tabloului, utilizată pentru a afișa o singură entitate. Entitatea afișată este de obicei înregistrarea video de pe o cameră, o hartă sau orice element de natură grafică. Aspectul ferestrei depinde de entitatea afișată.

Ferestrele pot afișa următoarele:
  • Entități
  • Informații eveniment
  • Înregistrare video live și cu redare
  • Imagini video
  • Imagini și informații despre titularul de card și vizitator
  • Citiri ALPR
  • Pagini web
  • Plugin-uri fereastră
  • hărți

Conținutul este afișat automat în ferestre când apar evenimente referitoare la entitățile pe care le monitorizați. De asemenea, puteți să afișați entitățile glisându-le către o fereastră. Ferestrele Security Desk au o memorie a ferestrelor, ceea ce înseamnă că Security Desk reține ultimele 8 entități afișate în fiecare fereastră. Utilizând comenzile din widget-ul ferestrei, puteți să comutați la conținutul ferestrei anterioare, următoare și inițiale.

Puteți să faceți clic dreapta în interiorul ferestrei pentru a vizualiza comenzile meniului ferestrei.

Următoarea figură ilustrează o fereastră care afișează o cameră.

A ID fereastră ID-ul ferestrei reprezintă numărul afișat în colțul din stânga sus al ferestrei. Acest număr identifică în mod unic fiecare fereastră din cadrul tabloului.

Dacă ID-ul ferestrei este albastru, înseamnă că monitorizarea evenimentului este activată pentru fereastră. Dacă acesta este negru, monitorizarea este dezactivată. Dacă acesta este roșu cu u bandă albastră îngustă, monitorizarea evenimentului și a alarmei este activată pentru fereastră.

B Bara de instrumente a ferestrei Afișează numele entității. Când apare un eveniment, informațiile corespunzătoare evenimentului sunt de asemenea afișate în bara de instrumente a ferestrei.
C Cadru galben Indică faptul că fereastra este selectată.
D Flux video Înregistrarea video în flux este afișată în interiorul ferestrei. Faceți dubli clic pentru a extinde fereastra la întregul tablou.
E Controale înregistrare video în fereastră Utilizați controalele de înregistrare video în fereastră în timp ce vizualizați înregistrarea video într-o fereastră.
F Starea de înregistrare Starea de negociere este starea curentă de înregistrare a unei camere date. Sunt posibile patru stări de negociere: Activat, Dezactivat, Înregistrează în prezent (deblocat) și Înregistrează în prezent (deblocat). Verde indică faptul că aceasta nu efectuează înregistrarea. Roșu indică faptul că aceasta efectuează înregistrarea.
G Cronologie O cronologie reprezintă o ilustrare grafică a unei secvențe video, care afișează unde se regăsesc în timp mișcarea și marcajele. Miniaturile pot fi de asemenea adăugate la cronologie, pentru a ajuta utilizatorul să selecteze segmentul de interes.

Utilizați cronologia pentru a controla înregistrarea video cu redare.