Aanwezigheid bijhouden in een gebied - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands (Nederland)
Product
Security Center
Version
5.11

Gebruik het rapport Tijd en aanwezigheid om vast te stellen welke kaarthouders en bezoekers zich binnen een bepaalde periode in een geselecteerd gebied bevonden en wat de totale duur was van hun verblijf.

Wat u moet weten

Dit rapport vermeldt de totale tijd die door elke geselecteerde kaarthouder en bezoeker in het geselecteerde gebied is doorgebracht voor elke dag die in de geselecteerde periode valt. Als er bijvoorbeeld twee dagen geleden in een gebied iets is gebeurd, kunt u achterhalen wie daar op die dag aanwezig was door het gebied en de periode te selecteren.

Het rapport is alleen accuraat als het geselecteerde gebied volledig beveiligd is, dat wil zeggen, als mensen het gebied niet kunnen binnengaan of verlaten zonder hun kaart te gebruiken. Lezers moeten aan beide zijden van een deur worden geïnstalleerd (geen REX's) en kaarthouders moeten één voor één door de deur gaan (geen tailgating). Hiervoor worden vaak draaihekken gebruikt.

OPMERKING: Voor dit rapport wordt de tijdzone van de toegangscontrole-unit gebruikt.

Procedure

 1. Open in de homepage de taak Tijdregistratie.
 2. Stel de opvraagfilters voor het rapport in. Kies een of meer van de volgende filters:
  Gebieden
  Selecteer de gebieden die u wilt onderzoeken.
  OPMERKING: U moet een volledig beveiligd gebied selecteren.
  Kaarthouders
  Beperk de zoekopdracht tot specifieke kaarthouders, kaarthoudergroepen of bezoekers.
  Tijdbereik
  Het datumbereik voor het rapport.
  Begin van de dag
  De tijd waarop u de dag elke dag opnieuw wilt instellen. U kunt bijvoorbeeld instellen dat de dag om 20:00 uur begint om rekening te houden met nachtdiensten die zich over twee dagen uitstrekken.
  Gebruikerspecifieke velden
  Beperk de zoekopdracht tot een vooraf gedefinieerd gebruikerspecifiek veld voor de entiteit. Dit filter wordt alleen weergegeven als voor de entiteit gebruikerspecifieke velden zijn gedefinieerd en als het gebruikerspecifiek veld toen het werd gemaakt of de laatste keer dat het werd geconfigureerd, zichtbaar voor u is gemaakt.
 3. Klik op Rapport genereren.
  De totale tijd die door elke geselecteerde kaarthouder en bezoeker in het geselecteerde gebied is doorgebracht voor elke dag die in de geselecteerde periode valt, wordt weergegeven in het rapportpaneel.