Hoe ALPR-gebeurtenissen worden weergegeven in Security Desk - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands (Nederland)
Product
Security Center
Version
5.11

ALPR-evenementen zijn lezingen en treffers van kentekenplaten die worden gegenereerd door ALPR-entiteiten, zoals Genetec Patroller™ installaties en ALPR-units. U kunt ALPR-gebeurtenissen in realtime volgen met behulp van de taak Monitoring.

Als een ALPR-gebeurtenis plaatsvindt, kunt u in de gebeurtenissenlijst de gebeurtenisinformatie bekijken, zoals de kenteken- en contextafbeeldingen, de GPS-positie van het Genetec Patroller™ voertuig of de Sharp camera die de gebeurtenis heeft geregistreerd, de reden waarom een treffer werd geweigerd, enzovoort. In vaste Sharp-configuraties met video (Omnicast), kunt u live video streamen vanuit de Sharp-contextcamera en andere camera's die zich bevinden in de Sharp. U kunt ook treffergebeurtenissen afdrukken en deze gebruiken als bewijs van overtreding. U kunt ervoor kiezen ALPR-gebeurtenissen op het canvas weer te geven in tegelmodus (afzonderlijke tegels) of kaartmodus (een routekaart).

De GPS-positie van opgenomen lezingen en treffers is de GPS-positie van de Genetec Patroller™- of de Sharp-camera die de gebeurtenis heeft vastgelegd.

LET OP!:
Voor gebeurtenissen die in de database moeten worden bewaard en beschikbaar moeten zijn voor rapportage, moeten een offload worden uitgevoerd van Genetec Patroller™. U kunt live gebeurtenissen volgen vanuit de taak Monitoring en in sommige rapporten live gegevens ontvangen zonder een offload uit te voeren van Genetec Patroller™.