Uniteigenschappen bekijken - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands
Product
Security Center
Version
5.11

Met het rapport Hardware-inventaris ziet u in één oogopslag de lijst van lokale en gefedereerde units die deel uitmaken van uw systeem. U ziet het type unit, de fabrikant, het model, het IP-adres, de sterkte van het wachtwoord, de status van het certificaat, enzovoort.

Wat u moet weten

U kunt bijvoorbeeld het rapport Hardware-inventaris gebruiken om te zien welke firmwareversie een unit heeft en om te bepalen of deze moet worden bijgewerkt.
OPMERKING: Het rapport Hardware-inventaris bevat informatie over zowel lokale als federated units. Bepaalde functies, zoals de actieopdrachten onder aan het scherm, en eigenschappen, zoals Wachtwoord, Voorgestelde firmwareversie, Voorgestelde firmwarebeschrijving en alle certificaatgerelateerde informatie, zijn niet beschikbaar voor gefedereerde units. Gefedereerde units kunnen alleen worden bekeken in de taak Hardware Inventory als de optie Forward Directory reports aan staat (standaard=UIT).

Procedure

 1. Open in de homepage de taak Hardware-inventaris.
 2. Stel de queryfiltes voor uw rapport in. Kies een of meer van de volgende filters:
  Units
  Selecteer afzonderlijke eenheden of rollen om te onderzoeken. Het selecteren van een rol is gelijk aan het selecteren van alle eenheden die door die rol worden beheerd.
  Brongroep
  Selecteer de categorie units (Toegangscontrole, Inbraakdetectie, ALPR of Video).
  Geavanceerd zoeken
  Selecteer of bedieningselementen, uitbreiders, vergrendelingen, lezers of een combinatie van deze worden weergegeven.
  Gebruikerspecifieke velden
  Beperk de zoekopdracht tot een vooraf gedefinieerd gebruikerspecifiek veld voor de entiteit. Dit filter wordt alleen weergegeven als voor de entiteit gebruikerspecifieke velden zijn gedefinieerd en als het gebruikerspecifiek veld toen het werd gemaakt of de laatste keer dat het werd geconfigureerd, zichtbaar voor u is gemaakt.
 3. Klik op Rapport genereren.
  De uniteigenschappen worden weergegeven in het rapportpaneel.