Hoe Security Center is georganiseerd - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands
Product
Security Center
Version
5.11

Security Center is georganiseerd in taken. Alle taken kunnen worden aangepast en meerdere taken kunnen tegelijkertijd worden uitgevoerd. Afhankelijk van uw licentie-opties en gebruikersrechten ziet u mogelijk niet alle taken en opdrachten die zijn beschreven voor Security Center. Er zijn gebruikersrechten voor elke taak en voor veel opdrachten in Security Center.

Taken op de homepage zijn ingedeeld in de volgende categorieën:
Beheer
(AlleenConfig Tool) Taken die worden gebruikt voor het maken en configureren van entiteiten die nodig zijn om uw systeem te modelleren.
Operatie
Taken met betrekking tot dagelijkse Security Center-handelingen.
Onderzoek
(AlleenSecurity Desk) Taken waarmee u de Security Center-database en die van gefedereerde systemen kunt raadplegen voor kritieke informatie.
Onderhoud
Taken met betrekking tot onderhoud en probleemoplossing.
Onder elke hoofdcategorie worden de taken als volgt verder verdeeld:
Algemene taken
Taken die door alle drie de Security Center-softwaremodules worden gedeeld. Deze taken zijn altijd beschikbaar, ongeacht welke modules door uw softwarelicentie worden ondersteund.
Toegangscontrole
Taken met betrekking tot toegangscontrole. Toegangscontroletaken worden weergegeven met een rode lijn onder hun pictogrammen. Ze zijn alleen beschikbaar als Synergis™ wordt ondersteund door uw softwarelicentie.
ALPR
Taken met betrekking tot automatische kentekenherkenning (ALPR). ALPR-taken worden weergegeven met een oranje lijn onder hun pictogrammen. Ze zijn alleen beschikbaar als AutoVu™ wordt ondersteund door uw softwarelicentie.
Video
Taken met betrekking tot videobeheer. Videotaken worden weergegeven met een groene lijn onder hun pictogrammen. Ze zijn alleen beschikbaar als Omnicast™ wordt ondersteund door uw softwarelicentie.