Deurwidget - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands (Nederland)
Product
Security Center
Version
5.11

De Deur widget verschijnt wanneer een deurentiteit wordt weergegeven in de huidige tegel. Hiermee kunt u de toegang via die deur controleren. De deurwidget toont ook de huidige deurstatus (geopend of gesloten), de vergrendelingstatus (vergrendeld of ontgrendeld en in onderhoudsmodus of niet beveiiligd) en de status van de lezer (als deze wordt doorverbonden).

De deurwidget opdrachten worden hieronder beschreven:

Knop Opdracht Beschrijving
Ontgrendelen1 Tijdelijk ontgrendelen van de deur gedurende 5 seconden (of wat de duur van de standaard toelatingstijd is, zoals dit geconfigureerd is door de systeembeheerder).
Ontgrendelschema's vervangen Ontgrendel de deur voor onbepaalde tijd voor onderhoudsdoeleinden of houd de deur vergrendeld of ontgrendeld gedurende een vooraf bepaalde periode.
Annuleren Annuleer het overbruggen van het ontgrendelschema.
Antipassback schending vergeven Antipassback schending vergeven. Deze knop is alleen beschikbaar wanneer er een antipassback schending is.
Lezer (deactiveren of activeren) Selecteer de lezer die moet worden gedeactiveerd (shunting) of geactiveerd. Deze knop is alleen beschikbaar als uw apparatuur voor toegangscontrole het doorverbinden ondersteunt.

1 Als u de ctrl + Shift toets ingedrukt houdt terwijl u op de opdracht klikt, dan geldt deze opdracht voor alle deuren weergegeven in het canvas.

Bekijk deze video om meer te leren. Klik op het pictogram Onderschrift (CC) om video-onderschrift in te schakelen in een van de beschikbare talen.