Gerapporteerde lezingen en treffers per dag onderzoeken - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands
Product
Security Center
Version
5.11

Met behulp van het rapport Lezingen/treffers per dag kunt u voor een specifieke periode het aantal lezingen en treffers per dag bekijken.

Wat u moet weten

De statistieken in dit rapport helpen u om de prestaties van Genetec Patroller™ en vaste Sharp-camera's in het veld te beoordelen. Als u bijvoorbeeld wilt zien hoe efficiënt de locatie van een gekoppelde vaste Sharp is, kunt u naar die Sharp zoeken en een tijdbereik van een week instellen.

Procedure

 1. Open in de homepage de taak Lezingen/treffers per dag.
 2. Stel de queryfiltes voor uw rapport in. Kies een of meer van de volgende filters:
  Gebruikerspecifieke velden
  Beperk de zoekopdracht tot een vooraf gedefinieerd gebruikerspecifiek veld voor de entiteit. Dit filter wordt alleen weergegeven als voor de entiteit gebruikerspecifieke velden zijn gedefinieerd en als het gebruikerspecifiek veld toen het werd gemaakt of de laatste keer dat het werd geconfigureerd, zichtbaar voor u is gemaakt.
  Hit regels
  Selecteer de trefferregels die u in het rapport wilt opnemen.
  Hittype
  Selecteer het type treffers dat in het rapport moet worden opgenomen: Toelating, Gedeelde toelating, Overtijd, en Hotlist.
  ALPR-units - Patrollers
  Beperk de zoekopdracht tot Genetec Patroller™-units (inclusief al hun ingerichte ALPR-units) en ALPR-units die vaste Sharp-camera's op de Genetec Patroller™-unit vertegenwoordigen.
  Reden verwerping
  Reden geselecteerd door de Genetec Patroller™ gebruiker bij het afwijzen van een treffer. Verwerpingsredenen worden gemaakt en aangepast in Config Tool. Dit filter heeft alleen invloed op de waarde in de kolom Geweigerde treffers.
  Tijdbereik
  Het tijdbereik voor het rapport.
  Gebruikers
  Selecteer de Patroller-gebruikersnaam of de bovenliggende gebruikersgroepen van de Patroller.
 3. Klik op Rapport genereren.
  De lezingen en treffers worden weergegeven in het rapportpaneel.
 4. In het gedeelte Statistieken kunt u de statistieken over het totale aantal leesoperaties, treffers en trefferacties in het geselecteerde tijdbereik bekijken.