Video bekijken op analoge monitors - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands
Product
Security Center
Version
5.11

U kunt live video op een analoge monitor bekijken door een camera of camerasequentie weer te geven in een analoge-monitorunit () op het canvas. U kunt op een analoge monitor ook alarmen ontvangen als de analoge-monitorunit een ontvanger van die alarmen is.

Voordat u begint

Uw decoderunit moet op een analoge monitor zijn aangesloten en moet in Security Center zijn toegevoegd als een video-decoderunitentiteit.

Wat u moet weten

Als uw decoderunit meer dan één analoge monitor ondersteunt (als de unit bijvoorbeeld op meerdere monitoren op een videowand is aangesloten), wordt elke monitor als een afzonderlijke analoge-monitorentiteit toegevoegd in Security Center. U kunt de fysieke lay-out van uw videowand reproduceren door de analoge monitorentiteiten in een vergelijkbaar tegelpatroon aan het canvas toe te voegen.

Omnicast™Gefedereerde 4.x-camera's worden niet ondersteund op analoge monitors in Security Center.

Procedure

 1. Dubbelklik op de analoge-monitorentiteit of sleep deze van de gebiedsweergave naar een tegel in het canvas.
 2. Dubbelklik op een ondersteunde camera of camerasequentie of sleep deze naar de tegel waarop de analoge monitor wordt weergegeven.
  OPMERKING: Ondersteunde camera's moeten van dezelfde fabrikant zijn als de video-decoderingsunit en moeten hetzelfde videoformaat gebruiken.

  De live video van de camera wordt weergegeven op de fysieke analoge monitor. In Security Desk worden alleen de cameranaam en het camerapictogram weergegeven.

 3. Gebruik de widgets in het paneel Bedieningen (bijvoorbeeld de camera- of PTZ-widget) om de weergegeven camera's te bedienen.
 4. Klik in de tegel op om de camera van de analoge monitor te verwijderen.
  Als uw analoge-monitorentiteit een ontvanger is van een alarm, kunt u op uw fysieke analoge monitor alarmen ontvangen. Als u een alarm ontvangt, wordt het volgende weergegeven in de tegel waarop de analoge monitor wordt weergegeven.
 5. Klik op Bevestigen (Standaard) () in de alarmwidget om het alarm te bevestigen.