Over inbraakdetectie-overzicht - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands (Nederland)
Product
Security Center
Version
5.11

U kunt het inbraakdetectie-overzicht gebruiken om indringingsdetectie-entiteiten te bewaken die uw aandacht vereisen. Bijvoorbeeld een inbraakdetectiegebied in een actieve alarmtoestand of een invoerpin in een probleemtoestand. U kunt het overzicht in Security Desk vastzetten zodat het altijd zichtbaar is.

Pictogram meldingenvak

Het inbraakdetectie-overzicht moet zijn ingeschakeld in de Security Desk opties om toegankelijk te zijn vanuit het meldingenvak.

Als het overzicht is ingeschakeld, wordt het pictogram voor inbraakdetectie () weergegeven in het meldingenvak. U moet op het pictogram klikken om het overzicht te initialiseren. Nadat het is geïnitialiseerd, wordt het aantal entiteiten met problemen aangegeven op de meldingsbadge, met een kleurcode op belangrijkheidsniveau: rood voor groot belang en geel voor gemiddeld belang.
OPMERKING: De badge geeft alleen het aantal entiteiten weer met het hoogste belang in de lijst. Als er bijvoorbeeld twee belangrijke kwesties en één middelmatige kwestie zijn, geeft de badge alleen het aantal belangrijke problemen weer ().

Paneel inbraakdetectie-overzicht

Als u op het pictogram in het meldingenvak klikt, wordt een lijst weergegeven met de inbraakdetectie-entiteiten in het systeem die uw aandacht vereisen. De entiteiten die u kunt bewaken, zijn onder meer inbraakdetectiegebieden, units en ingangen. De entiteitenlijst kan worden vastgezet zodat deze zichtbaar is vanaf elke taak waaraan u werkt.

Opdrachten uit het overzicht

Afhankelijk van het entiteitstype zijn verschillende opdrachten beschikbaar door met de rechtermuisknop op de entiteit in de lijst te klikken. Als de entiteit op een kaart staat, kunt u erop dubbelklikken in de lijst om een dialoogvenster te openen met de entiteit op de kaart.