Over Security Center AutoVu™ - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands
Product
Security Center
Version
5.11

Het AutoVu™automatische nummerplaatherkenningsysteem (ALPR) automatiseert het lezen en identificeren van nummerplaten en maakt wetshandhaving gemakkelijker voor gemeentelijke en commerciële organisaties om voertuigen van belang te lokaliseren en op parkeerbeperkingen op te leggen. Het systeem is ontworpen voor zowel vaste als mobiele installaties, waardoor het AutoVu™-systeem ideaal is voor uiteenlopende toepassingen en entiteiten, waaronder wetshandhaving, gemeentelijke en commerciële organisaties.

Afhankelijk van de Sharp hardware die u installeert, kunt u AutoVu™ gebruiken in een vaste configuratie zoals op een paal op een parkeerplaats of in een mobiele configuratie zoals op een patrouillevoertuig.

U kunt AutoVu™ gebruiken voor het volgende:

  • Overtredingsdata en gezochte-voertuigenidentificatie
  • Stadsbewaking
  • Parking handhaving
  • Controle parkeervergunning
  • Voertuiginventaris
  • Beveiliging
  • Toegangscontrole

AutoVu™ systeemarchitectuur

In een AutoVu™-systeem nemen Sharp-camera's kentekenplaatbeelden op en sturen de gegevens naar Genetec Patroller™ of Security Center, zodat ze kunnen worden vergeleken met lijsten van voertuigen van belang (hotlists) en voertuigen met vergunningen (vergunningslijsten). Als alternatief kunt u gelezen gegevens verzenden voor verwerking in de cloud of via FTP of HTTP.

Het volgende diagram laat zien hoe een typisch AutoVu™-systeem werkt:

Bekijk deze video om meer te leren. Klik op het pictogram Onderschrift (CC) om video-onderschrift in te schakelen in een van de beschikbare talen.