Uw werkruimte automatisch opslaan bij het sluiten van de client - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands (Nederland)
Product
Security Center
Version
5.11

Wanneer u uw clienttoepassing sluit, wordt u gevraagd om niet-opgeslagen wijzigingen in uw werkruimte op te slaan. U kunt uw clienttoepassing configureren om niet-opgeslagen wijzigingen automatisch op te slaan of te verwijderen.

Wat u moet weten

Deze instelling wordt opgeslagen als onderdeel van uw gebruikersprofiel en is van toepassing op Security Desk en Config Tool.

Procedure

  1. Klik in de homepage op Opties > Gebruikersinteractie.
  2. Klik in het gedeelte Bij afsluiten van programma op De takenlijst opslaan en selecteer een van de volgende opties:
    • Vraag gebruiker: vraag altijd voordat u uw werkruimte opslaat.
    • Ja: Sla de werkruimte op zonder het u te vragen.
    • Nee!: Sla de werkruimte nooit op.
  3. Klik op Opslaan.