Personen tellen - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands
Product
Security Center
Version
5.11

Met de taak Personen tellen kunt u zien hoevel kaarthouders zich momenteel in beveiligde gebieden op uw systeem bevinden. Deze taak is ook handig als u personen wilt verwijderen uit gebieden waarin ze ten onrechte als aanwezig worden vermeld.

Wat u moet weten

Het aantal kaarthouders in een geselecteerd gebied wordt in realtime bijgewerkt wanneer mensen het gebied in en uit gaan.

Het rapport is alleen accuraat als het geselecteerde gebied volledig beveiligd is, dat wil zeggen, als mensen het gebied niet kunnen binnengaan of verlaten zonder hun kaart te gebruiken. Lezers moeten aan beide zijden van een deur worden geïnstalleerd (geen REX's) en kaarthouders moeten één voor één door de deur gaan (geen tailgating). Hiervoor worden vaak draaihekken gebruikt.

Procedure

  1. Open in de homepage de taak Personen tellen.
  2. Selecteer een gebied in de Kiezer.

    De kaarthouders die in het geselecteerde gebied aanwezig zijn, worden aan de rechterkant weergegeven.

  3. Als u voor een geselecteerde kaarthouder een onderzoeksrapport wilt starten, klikt u op Onderzoeken ().
  4. Als u een geselecteerde kaarthouder uit het gebied dat u bekijkt, wilt verwijderen, klikt u op Verwijderen uit gebied ().
  5. Als u het aantal getelde personen voor het geselecteerde gebied weer op nul wilt zetten, klikt u op Alles wissen.

Resultaten

De volgende keer dat kaarthouders die u met de opdracht Verwijderen uit gebied of de opdracht Alles wissen hebt verwijderd hun badge als kaart gebruiken, wordt automatisch een antipassbackovertreding vergeven. Hierdoor kunnen ze opnieuw het gebied in gaan waaruit ze zijn verwijderd.

Voorbeeld

Als u tijdens het monitoren van een live videofeed verdachte activiteiten ziet, kunt u Personen tellen gebruiken om kaarthouders te bekijken die zich momenteel in dat gebied bevinden. Als er brand is in uw gebouw, kunt u Personen tellen gebruiken om te zien of er mensen in het gebouw zijn achtergebleven.