Parkeersessiestatussen - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands (Nederland)
Product
Security Center
Version
5.11

De parkeersessie van een voertuig is onderverdeeld in staten om de voortgang van het parkeerbezoek van de eigenaar te tonen. Als u parkeerzones moet controleren en onderzoeken, of als u parkeerzones en regels configureert, is het belangrijk om te begrijpen hoe een parkeersessie door deze toestanden heengaat.

Voor voertuigen in een parkeerzone zijn de statussen die de parkeersessie doorloopt, afhankelijk van of er sprake is van een parkeerschending. Het volgende diagram toont de mogelijke status van een parkeersessie:

Geldig
Een parkeersessie wordt naar de status geldig verplaatst, omdat:
  • De kentekenplaat van het voertuig wordt bij de ingang van de parkeerzone gelezen.
    OPMERKING: Afhankelijk van hoe de parkeerregel is geconfigureerd, kan de status geldig Comforttijd, Betaalde tijd en een Gratie periode bevatten.
Schending
Een parkeersessie wordt naar de status schending verplaatst, omdat:
  • De geldige tijd verloopt. Dit kan een combinatie zijn van de rijtijd, betaalde tijd en aflossingsperiode die zijn geconfigureerd voor de parkeerregel.
Doorgevoerd
Een parkeersessie wordt naar de status afgedwongen verplaatst, omdat:
  • De schending kan automatisch worden bijgewerkt door Genetec Patroller™ of handmatig worden bijgewerkt door de operator Security Desk.
Voltooid
Een parkeersessie wordt naar de status voltooid verplaatst, omdat:
  • Het voertuig heeft de parkeerzone verlaten. De toestand van de parkeersessie is voltooid, ongeacht in welke status deze zich bevindt wanneer het voertuig de parkeerzone verlaat.
  • De inventaris in de parkeerzone is bijgewerkt.
  • Het voertuig heeft de parkeerzone verlaten. Dit kan erop duiden dat in de vorige parkeersessie van het voertuig de plaat niet werd gelezen bij de uitgang van de parkeerzone.
  • Het voertuig heeft de maximale sessietijd overschreden die is gedefinieerd voor de parkeerzone.