Rapportagetaak werkruimte overzicht - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands (Nederland)
Product
Security Center
Version
5.11

Rapportagetaken zijn taken waar u uw eigen query genereert over de entiteiten, activiteiten en gebeurtenissen in uw Security Center systeem voor onderzoek- of onderhoudsdoeleinden. De meeste onderzoek- en onderhoudstaken zijn rapportagetaken.

Dit gedeelte neemt u mee op een tour door de rapportagetaak lay-out en beschrijft de gemeenschappelijke elementen van de meeste rapportagetaken. De Gebiedsactiviteiten taak werd als voorbeeld gebruikt. U kunt de Gebied taakactiviteit openen door de naam ervan in het vak Zoeken op de homepage te typen.

A Aantal resultaten Toont het aantal gevonden resultaten. Een waarschuwing wordt afgegeven wanneer uw query te veel rijen teruggeeft. Als dit gebeurt, pas uw query filters aan om het aantal resultaten te verminderen.
B Queryfilters Gebruik de filters in het tabblad Filters om uw query in te stellen. Klik op een filterkop om deze in te schakelen () of uit te schakelen. Ongeldige filters worden weergeven als Waarschuwing of Fout. Beweeg uw muis over het filter om te zien waarom het ongeldig is.
C Exporteren, printen, of aan dashboard toevoegen Klik om het door u aangemaakte rapport te exporteren, te printen of aan het dashboard toe te voegen.
D Kolommen en sorteerresultaten Klik met de rechtermuisknop op een kolomkop om te selecteren welke kolommen u in het deelvenster van het rapport wilt tonen of om een aangepaste sorteervolgorde voor de resultaten te configureren waarbij meerdere kolommen als sorteercriteria worden gebruikt.
E Rapportpaneel Bekijk de resultaten van uw rapport. Sleep een item uit de lijst naar een tegel in het canvas, of klik met de rechtermuisknop op een item in de lijst om meer opties, die geassocieerd zijn aan dat item, te kunnen bekijken, indien van toepassing (zoals het starten van een ander rapport gerelateerd aan dat rapportresultaat).
F Tegelopdrachten Opdrachten gerelateerd aan canvas tegels:
Video synchroniseren
Synchroniseer de video die op het canvas wordt weergegeven.
Alles wissen
Maak alle inhoud van videotegels leeg.
Wijzig tegelpatroon
Wijzig het tegelpatroon in het canvas.
G Rapport genereren en opslaan Klik om het rapport uit te voeren en direct als bestand (PDF, CSV of Excel-formaat) op te slaan. Deze knop is uitgeschakeld als u geen queryfilters hebt geselecteerd of als u ongeldige filters gebruikt.
H Rapport genereren Klik om het rapport uit te voeren. Deze knop is uitgeschakeld als u geen queryfilters hebt geselecteerd of als u ongeldige filters gebruikt. Terwijl de query loopt, verandert de knop in Annuleren. Klik op Annuleren om de query te onderbreken.
I Filters tabblad Gebruik het tabblad 'Filters' om zoekopdrachten aan te passen en te filteren. Het tabblad 'Filters’ wordt alleen weergegeven in rapporttaken.
OPMERKING: Klik op het gebiedsweergave tabblad om de gebiedsweergave te tonen, en selecteer entiteiten om in het canvas te bekijken.
J Videotegels of diagrammen Als het rapport videotegels ondersteunt, opent u de diagramweergave met de schakelknop () in de rechterbovenhoek van de taak. Open anders de diagramweergave met de knop Diagrammen ().
  • Als het rapport videotegels ondersteunt: Klik op de knop Videotegels () om de weergave Videotegels onder het rapportagepaneel weer te geven.
  • Als het rapport diagrammen ondersteunt: Klik op de knop Diagrammen () om de weergave Diagrammen onder het rapportagepaneel weer te geven.