Live en playback video modi - Security Center 5.11

Gebruikershandleiding Security Center 5.11

Applies to
Security Center 5.11
Last updated
2022-11-18
Content type
Handleidingen > Gebruikershandleidingen
Language
Nederlands
Product
Security Center
Version
5.11

Bij het bekijken van een camera in het canvas, kunt u wisselen tussen live en playback video modi van de tijdlijn of van de camera widget in het Bedieningspaneel.

Met de camera-widget kunt u video pauzeren, terugspoelen of direct opnieuw afspelen. Wanneer u klaar bent met het kijken naar de replay, kunt u terugschakelen naar live video. Wanneer een camera wordt weergegeven, wordt de huidige video modus weergegeven in de rechter benedenhoek van de tegel.

Wanneer u live video bekijkt, wordt de huidige opnamestatus van de camera aangegeven:
  • Groen met rode stip () - De camera neemt momenteel op.
  • Groen () - De camera neemt momenteel niet op.
Wanneer u het afspelen van video bekijkt, wordt de datum- en tijdstempel van de opname aangegeven. De datum/tijdstempel kan in absolute modus of relatieve modus worden weergegeven. Klik op de datum/tijdstempel om tussen de twee weergavemodi te wisselen.
  • Datum/tijdstempel overlay in relatieve modus.
  • Datum/tijdstempel overlay in absolute modus.

Hoe de videomodus wordt bepaald

Als u besluit om een andere camera in het canvas te bekijken, wordt standaard de videomodus van de actueel geselecteerde tegel overgenomen. Als bijvoorbeeld de geselecteerde tegel het afspelen van video toont, wanneer u dan een camera aan een nieuwe tegel toevoegt, toont deze ook het afspelen van video.

Als in de actueel geselecteerde tegel geen camera wordt weergegeven, dan is de overgenomen videomodus afhankelijk van het type taak. De standaard videomodus voor Monitoring taken is live video. De standaard videomodus voor onderzoekstaken is playback video.

Video playback statussen

Wanneer u het afspelen van video in een andere status dan de normale weergave (1x) bekijkt, dan verschijnt er een blauwe overlay aan de linker benedenhoek van het beeld. In de volgende afbeelding speelt de playback video 10 keer (10x) de normale snelheid achteruit.

Mogelijke playback statussen
Pauze
Slow motion afspelen
Snel vooruit playback (2x, 4x, 6x, 8x, 10x, 20x, 40x, of 100x)
Achteruit playback (2x, 4x, 6x, 8x, 10x, 20x, 40x, of 100x)

Bekijk deze video om meer te leren. Klik op het pictogram Onderschrift (CC) om video-onderschrift in te schakelen in een van de beschikbare talen.